Fredericia Skakforening har 8. marts 2020 sikret sig oprykning til skakkens Superliga – Xtracon ligaen. Sejren blev sikret i sidste runde på udebane i Køge, hvor modstanderen hed Odysseus, som blev lagt ned med 5½ – 2½ i runden.

Da der var en solid føring til Fredericia inden sidste runde, var dagens resultatet alt rigeligt til at sikre oprykning til skakkens bedste række.

En tydelig stolt holdleder – Carsten Bank Friis – som til daglig ejer Bog og Ide i Gothersgade udtaler: ”Da vi indledte sæsonen var vi på papiret favoritter til at rykke op. Så det var glædeligt at konstatere at hele holdet har præsteret stabilt og på højt niveau gennem hele sæsonen”

Formand for Fredericia Skakforening – Claus Marcussen – siger i anledning af 1. holdets store bedrift: ”Det er en drøm der går i opfyldelse med oprykningen og målet for den kommende sæson i superligaen må være, at vi klarer os så godt, at vi kan forblive i skak-superligaen”.

Øverst fra venstre: Adesh Easwaralingam, Kaj Junge, Michael Bæring madsen, Bjarne Light, Frank Schwarz. Nederst fra venstre: Carsten Bank Friis, Jens Ove Fries Nielsen, Lars Desmond Sørensen
Andre: Poulsten Grabow, NJFN, Hans Ulrich Christensen, Rasmus Østergaard (Foto: Tim E. Halvorsen)

På holdet var det unge talent fra Fredericia – Adesh Easwaralingam – som i sæsonen blev mere og mere moden, som den skred frem. En af Adesh´ holdkammerater – den internationale mester Jens Ove Fries Nielsen – roser Adesh for sit spil og en præstation, som har modnet ham til at spille på liga niveau i næste sæson.

Sæsonen blev passende sluttet af på EFES pizzeria i Gothersgade, hvor et glas rødvin og en pizza blev skyllet ned og skakanekdoter blev udvekslet.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer