Fredericia Byråd sender i disse dage invitationer ud via E-post til alle byens veteraner og deres familier og indbyder til en hyggelig og uformel dag.

”Vi skylder en stort tak til alle de fredericianere, der som soldater, politifolk, redningsfolk og sundhedspersonale og andre vigtige opgaver gennem tiden har sat livet på spil og ydet en stor indsats for Danmark. Det er vigtigt at markere, og det giver flagdagen os en god mulighed for. Vi ser frem til en hyggelig dag med veteranerne og deres familier”, siger borgmester Jacob Bjerregaard i en pressemeddelelse fra Fredericia Kommune.

På den officielle flagdag den 5. september vejrer Dannebrog vanen tro i flagalléer igennem Fredericias gader. I år danner Tøjhuset ramme om et uformelt arrangement for veteranerne og deres familier. Her byder borgmester Jacob Bjerregaard og garnisonskommandant oberst Søren Andersen velkommen. Efterfølgende er der stående buffet, hvor Slesvigske Musikkorps underholder gæsterne. Dagen slutter af med veteranernes tale og hyggeligt samvær.

Fredericia Kommune oplyser, at der i år ikke vil være march gennem byen, da der i dette års arrangement lægges vægt på at veteranernes familie bliver en stor del af arrangementet.

Programmet for dagen på Tøjhuset kl. 17.00-19.00:

• Velkomst ved borgmester Jacob Bjerregaard og garnisonskommandant oberst Søren Andersen

• Buffet til børn og voksne

• Slesvigske Musikkorps spiller under spisningen

• Veteranernes tale

• Hyggeligt samvær med veteraner og deres familie

• Tak for i dag

Det er muligt at kontakte eventkoordinator Ole Steen Hansen på ole.s.hansen@fredericia.dk eller telefon: 7210 7488 i tilfælde af manglende invitation til veteraner og deres familie.