Fredericia Shopping var den første af de større organisationer til at byde velkommen til generalforsamling denne morgen i Panorama Biografen i Prinsessegade. Her kunne medlemmerne se en veloplagt og smilende bestyrelse berette om året der gik.

Allerede klokken 8.00 var der dømt netværk, da skydedørene blev åbnet til kaffe, rundstykker, smør, ost og marmelade under ledelse af morgenmadmester, Daniel Huusmann.

Der var massevis af smil og gode grin i byens handelsstandsforening, Fredericia Shopping. Formand Ole Mortensen er på ferie, så det var resten af bestyrelsen, der sammen med Business Fredericias Lene Bach, ledte generalforsamlingen.

Klokken 8.30 blev generalforsamlingen skudt i gang med bestyrelsen siddende ved det store lærred. Medlemmerne havde sat sig godt til rette i biografstolene, da bestyrelsen med historisk reference pegede på Jørgen Spetzler som dirigent.

Vathana Mahalingham fremlagde i Ole Mortensens fravær årets beretning. Hun kunne fortælle om events, krydstogt, sommerock og ikke mindst det, at fredericianerne er gode til at besøge byen. “Vi får et godt feedback fra butikkerne til aktiviteterne i byen, hvor også 5-6. juli var en af de store dage,” sagde Vathana Mahallingham blandt andet i beretningen.

“Vi skal måske tænke mere i, hvordan vi kan få de unge mennesker til at bruge byen mere. Vi har fået ros for vores juleby, hvor folk står på venteliste for at komme i hytterne. Fredericia er inde i en god og positiv udvikling, hvor også Business Fredericia melder om gode nyheder i byen med flere og nye virksomheder. I den forbindelse arbejder man med, at Fredericia også har en god detailhandel i 2030”, fortæller Mallingham.

Fredericia Shopping har også sagt farvel til By- og Eventkoordinator Karina Wærnskjold, hun fik også en tak med på vejen. Beretningen blev enstemmigt godkendt med klapsalver.

Mindre underskud i Fredericia Shopping

Årets regnskab viste et lille underskud på 19,747 kroner. Foreningen har omsat for godt 1,6 millioner kroner, hvilket er et fald fra året før, hvor det var 1,7, men omkostningerne er også tilsvarende reduceret. Foreningens egenkapital er imidlertidig stadig fin med i alt 405.585 kroner. Det var Carsten Pedersen fra Brandt Revision, der fremlagde regnskabet, og han konkluderede, at der var tale om en god likviditet og en god egenkapital. I 2020 budgetteres der med et lille overskud på 189 kroner, men også med et mindre indtægtsniveau på 1,1 million.

Færre men større events

Eventkalenderen er lidt forandret i år, hvor 2019 bød på mange små events, vil 2020 byde på færre, men større events, blandt andet 1. maj, hvor man i år afholder By Night. Samme dag anløber et krydstogtskib med 4500 mennesker. Bestyrelsen tror derfor, at det bliver en stor handelsdag. Også sommerrock den 29. maj blev fremhævet som en af årets større begivenheder. Også i år ankommer julemanden samme dag som Black Friday, nemlig den 27. november. En af årets større begivenheder bliver også VM i Orienteringsløb, der tv-transmitteres den 9. juli.

Én ændring i bestyrelsen

Christina Østergaard fra Le Noir udtræder af bestyrelsen grundet butikkens lukning. I stedet for Christina indtræder Dennis Kappel fra Vinoble i bestyrelsen. Vathana Mahalingham (Ecco), Helle Pedersen (Vinspecialisten) og Daniel Huusmann (Fredericia Isenkram) blev alle genvalgt. Som suppleanter blev Søren Svendsen (Ranch Svendsen) og Tina Hansen (VegaGarn) valgt.

Spørgsmål til Vendersgade

Under punktet eventuelt var der en kommentar til Fredericia Shoppings rolle i Vendersgade. Der tog erhvervsdirektør fra Business Fredericia, Kristian Bendix Drejer, ordet og sagde:

“Der er et byforum på vej og det venter vi lidt på. I øjeblikket er Business Fredericia og Fredericia Kommune i venteposition, da vi er ude at lytte til folk. Der kan være mange muligheder, men det er ikke fastlåst, hvad der skal ske.”

Der var ikke flere input til punktet eventuelt og generalforsamlingen blev derefter hævet.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer