Fredag den 4. juni afholdes det traditionsrige Sommerrock i Fredericia Midtby, med Open by Night i byens butikker, men langtfra som vi plejer at opleve den store shopping-fest. Fest, hygge, og ikke mindst gode tilbud i butikkerne det bliver der, udtaler formand for Fredericia Shopping, Ole Mortensen.

– Når man vinder prisen som Danmarks mest innovative Handelsby 2020, så forpligter det, siger chefkonsulent Lene Bach Jørler fra Business Fredericia – og fortsætter:

– Uanset hvad, så ville vi afvikle Sommerrock i år. Og selvfølgelig 100 procent efter gældende Covid-19 restriktioner. Det har været en spændende opgave, men også forbundet med en masse ekstra arbejde, hvor vi har fået afprøvet om vi var forandringsparate, eller om det bare var noget vi gik og troede vi var. Men nu er vi landet med et super godt koncept, som vi glæder os til at præsentere og afvikle.

12 koncerter på tre lokationer i Fredericia Midtby – afviklet på én dag

– Konceptet går i sin enkelthed ud på, at vi afholder 12 koncerter på tre koncertsteder, udtaler Ulrich Nicolaisen fra EventC, og fortsætter:

– Vi har tænkt ud af boksen, og været kreative, selvfølgelig med afsæt i Covid-19 restriktionerne, og samtidig sikret at alle får en tryg og hyggelig Sommerrock i Fredericia Midtby. Som gæst køber man sin adgangsbillet for 100 kroner + gebyr, og maks fem billetter pr. familie på www.billet.dk – og når man tjekker ind til koncerten, får man ombyttet sin billet til en Voucher på 100 kr. der kan bruges hos Fredericia Shoppings medlemmer hen over sommeren. På den måde sikre vi antal mennesker, i aflukkede områder, og som alle har fremvist gyldig coronapas. Skulle der uheldigvis vise sig at blive et hotspot, har vi derved mulighed for at give myndighederne en liste over samtlige gæster i de enkelte tidsintervaller. Koncertstederne bliver i gården bagved Det Bruunske Pakhus, på parkeringspladsen bagved rådhuset i Jyllandsgade og i Sct. Knuds Skoles skolegård.

Spændende navne på plakaten

Når billetsalget starter på mandag, så har man mulighed for at opleve store navne som Anders Blichfeldt, Andreas Odbjerg, Mike Tramp, Mathilde Falch, og Schneidermann & Ramshede, i faste tidsrum kl. 15 og kl. 17 eller kl. 19 og 21. Der vil i alt blive sat 1.300 billetter til salg, og ellers krydres naturligvis midtbyen med en masse gående streetmusic og børneaktiviteter på Rådhuspladsen.

Et stærkt samarbejde mellem Fredericia Shopping, EventC og Fredericia Kommune

– Vi har fået planlagt et set up, ud fra mulighedernes kunst, omkring kunstnere, lokationer, tilladelser og ikke mindst Corona restriktionerne, og med en samlet ansøgning til Sydøstjyllands Politi, udtaler Lene Bach Jørler og fortsætter:

– Vi har gjort det med Sommerby og Juleby, i nøjagtig samme kontekst, og det giver bare rigtig god sparring og idégenerering når vi løfter opgaverne i fællesskab. Det giver også en vis form for dynamik og diversitet i de forskellige events, og i min verden gælder det om i fællesskab at tiltrække så meget positiv opmærksomhed, for Fredericia, som overhovedet muligt og vise, at Fredericia er en by i vækst og udvikling, fyldt med en masse spændende oplevelser – uanset om vi taler bosætning, erhverv, turisme eller oplevelser for alle os fredericianere som bare elsker at bo i Fredericia, slutter Lene Bach Jørler, Business Fredericia.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Tonny
Tonny
15:01 - 14. maj 2021 15:01

Jeg har foreslået Lucy Mardou, men nej nej

Jesper
Jesper
15:52 - 14. maj 2021 15:52

Høj musik, alkohol og fremmede damer siger mig ikke en skid!
Så i behøver slet ikke gøre jer nogen ulejlighed