To heldige spillere fra Rødovre og Fredericia blev lørdag millionærer i Lotto. Dermed har de to byer tilsammen udklækket 45 Lotto millionærer gennem tiden.

Begge spillede med via abonnement og vandt på Millionærgarantien, hvor man kan vinde en million skattefri kroner, selvom man har nul rigtige vindertal. Hver lørdag bliver der nemlig trukket lod om 2×1 million blandt alle spillede rækker.

Den nyslåede millionær fra den københavnske forstad er nummer 24 i rækken af Rødovre-borgere, der har vundet en Lotto gevinst på en million kroner eller mere siden 1989, hvor den første Lotto trækning fandt sted.

Vinderen fra Fredericia er nummer 21 i rækken af Lotto millionærer fra byen ved Lillebælt.

Foruden Rødovre og Fredericia har 23 andre byer rundt om i Danmark udklækket 20 Lotto millionærer eller mere gennem tiden.

Der er flest Lotto millionærer i København (188), Odense (75), Esbjerg (62) og Aalborg (54), men byer som Greve (22), Køge (23) og Horsens (26) er også på listen over de byer i Danmark, hvor flest har vundet en million kroner eller mere i Lotto.

Ved trækningen lørdag var der ingen heldig vinder af 1. præmiepuljen, og næste uges Lotto pulje vokser derfor til 15 millioner kroner.

Vindertal:
8, 11, 14, 23, 24, 26, 31

Tillægstal:
30

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer