Til daglig går Isabelle i Gymnasiet og bor i udkanten af Vejle. Hun har ældre søskende som har været udsendt igennem Rotary. Dette har blandt andet overbevist Isabelle om, at det ville hun også gerne.

Isabelle starter med at bo hos den lokale Counsellor og skal bo hos i alt 3 værtsfamilier mens hun er i Canada. Hun skal gå i skole og følge en plan som den lokale Rotary klub har lagt for Isabelle.

Da Isabelle er meget interesseret i fransk, føler hun sig meget heldig over, at hun netop skal bo i Kingston, der er flere, der taler fransk i området og fordi Rotary i Kingston har læst i Isabelles ansøgning og heri, at det franske sprog har Isabelles store interesse, har de valgt tre fransktalende værtsfamilier, som Isabelle skal bo hos.

Isabelle fortæller, at hun i tiden op til sin udsendelse har fået mange mails med god information om ophold, hvilket føles meget betryggende.

Isabelle føler en sikkerhed ved både den information, hun har fået fra Rotary klubben i Kingston og det tilhørsforhold hun har til Fredericia Lillebælt Rotary klub. Dette bekræfter Isabelles mor, og lægger vægt på, at det er en stor betydning både for både Isabelle og dem som forældre, og det gør at de er trygge ved at sende deres datter ud i den store verden, når det sker via Rotary.

De kender konceptet og ved,  at der altid er voksne kontaktpersoner omkring den udsendte og at der ligger en plan for den unge udvekslingsstudent.

Isabella håber, at hun gennem Rotary turen får et stort netværk og at hun møder mennersker, som vi bliver venner i tiden fremover.

Slutteligt fortæller Isabella, at hun glæder sig til at komme hjem med mange oplevelser i rygsækken, samt hun bliver en mere selvstændig og moden pige.

Rotary sender hvert år 1-2 af sted til udlandet.

Kandidater skal være 16-18 år når de rejser ud og være dygtige og udadvendte i deres skoler og samfund. Kontakt din lokale Rotary-klub for at se, hvilke udvekslingsmuligheder der er tilgængelige, og hvad ansøgningsprocessen indebærer.