Der fire lokale vinhandlere, Fredericia Vinhandel, Vinspecialisten, Vinoble og Vin med Kant er helt på spidserne for at præsentere fredericianerne for portvinens glæder og mange smagsnuancer.

Sidste år var der stor tilslutningen til Fredericia Portvinsfestival og alle fire vinhandlere var enige om at gentage succesen. Da vi er på en årstid, hvor vejret kan spille en uheldig hovedrolle er konceptet blevet ændret lidt. Sidste år foregik det i Danmarksgade men nu skiftes der lokation, og der er Urbania Street Food fundet og vejet attraktiv.

“Vi stiller et telt op med varme i, på den måde undgår vi også, at nogen af os fire vinhandlere har festivalen foran deres butik. Det gør det jo også muligt at få en bid mad undervejs”, siger Dennis Kappel.

Lørdag den 5. Oktober er dagen, hvor kendskabet til portvin skal uddybes, det koster 200 kroner at deltage. Med i prisen får man sit eget Riedel portvinsglas, som bliver ens eje og følgesvend rundt til de mange smagsprøver. Glasset giver adgang til to smagsprøver ved hver af de fire vinhandlere, og Kappel lover at de alle er på tæerne for at yde deres bedste overfor deltagerne. Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe sig flere smagsprøver, hvis man finder en smagsvariant, man godt kan lide.

Biletterne kan købes i enten Fredericia Vinhandel, Vin specialisten, Vinoble og Vin med kant.

https://jutlander.dk/om-jutlander-bank/om-os/afdelinger/fredericia