Forside Erhverv Fredericia Pizza & Kebab: Få byens billigste durum i dag mellem kl....

Fredericia Pizza & Kebab: Få byens billigste durum i dag mellem kl. 16 – 20

DEL

Erlind Kinolli vil give noget tilbage til deres trofaste kunder hos Fredericia Pizza & Kebab, hvor de nu har rundet 1.500 følgere på Facebook. Derfor har Erlind besluttet at lave et event i dag d. 13. maj, hvor man kan få byens billigste durum med kebab til 29 kroner i tidsrummet 16:00 – 20:00.

Sidste år rundede Fredericia Pizza & Kebab 1000 følgere på Facebook, hvor de delte gratis pizza ud i to timer.

Nu laver det innovative pizzaria et nyt event, hvor man denne gang kan købe en en stor durum, som består af hjemmelavet brød, kebab, salat, tomat, agurk og creme fraiche dressing.

“Vi håber på godt vejr, og at mange af vores kunder vil komme og have nogle fede timer med os. Vi vil sørger for rigeligt med personale, og vil lave to køer, så vi har godt med bemanding på til et forhåbentligt stort rykind,” siger Erlind Kinolli.

Udover den billige durum vil der i løbet af de to timer også være en gimmick.

“To gange vil der komme en biplyd på forskellige tidspunkter. Første gang giver et gavekort på 200 kroner til de to forreste i køen, og anden gang giver vi et gavekort på 100 kroner til de to forreste i køen. Man kan dog ikke bruge gavekortet på selve dagen,” understreger Erlind.

Erlind er stolt over, hvad Fredericia Pizza & Kebab har præsteret. Derfor glæder han sig over nu at give noget tilbage til sine nu over 1.500 følgere på Facebook.

“Vi er virkelig glade for alle de følgere, som vi har. Det betyder meget for os, og det er noget, som vi virkelig sætter pris på. Nu giver vi noget tilbage til dem, som har fulgt os i lang tid, og så kunne det jo også være fedt, hvis vi ser nogle nye kunder i forbindelse med vores event,” siger Erlind og slutter:

“Vi vil sørger for, at man ikke keder sig i køen. Der vil være musik, og så vil vi også komme ud og dele ting ud til kunderne, som vi også vil snakke med.”

Selve eventet med durum med kebab til 29 kroner finder sted i dag d. 13. maj fra klokken 16:00 – 20:00.

https://www.facebook.com/events/2002682916506460/
DEL