Den 1. januar er traditionelt en af de helt store dage på året hos byens takeaway steder, og det forventer Fredericia Pizza & Kebab hos Kinolli også vil blive tilfældet denne gang, selvom vi er i en coronapandemi, der sætter sine spor på flere fronter.

Det har været et specielt 2020 på mange punkter. En af de brancher, der har været ramt af nedlukning for gæster, har været Fredericia Pizza & Kebab, der dog under hele perioden har kunnet tilbyde takeaway, og det har været med til at holde pizzariet kørende.

»Det har været alfa og omega, at vi har haft så trofaste kunder, der har bakket os op. Heldigvis har det været en tendens i hele Fredericia, at vi er rykket sammen og har støttet byens spisesteder ved at købe takeaway. Det er noget vi virkelig sætter pris på,« siger brødrene Kinolli og fortsætter:

»Vi har gået meget op i at holde det så traditionelt som muligt hos os, og holdt ikke gået ned på kvalitet, selvom det har været en hård tid for vores branche med restriktioner. Vi har stor respekt for den specielle situation vi er i, og er derfor også gået meget op i hygiejnen, og har taget alle de forholdsregler, der har været nødvendige.«

Nytåret kan ikke blive fejret som det plejer pga. de anbefalinger, som der er, men forventningen er, at Fredericia Pizza & Kebab, som sædvanligt, vil få en travl 1. januar, hvor der er åbent fra klokken 12:00 og frem til klokken 01:00 med udbringning i hele åbningstiden.

»Vores erfaring siger, at man allerhelst vil have bragt maden ud den dag, så det imødekommer vi med udbringning fra åben til luk. Vi forventer, at det vil blive en travl dag, selvom man skal tage sine forbehold nytårsaften. Vi står i hvert fald klar til at tage imod bestillinger fra en masse kunder,« siger brødrene Kinolli og oplyser, at pizzariet holder helt lukket d. 31. december.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer