Ballerup Kommune og Danmarks største arbejdsmarkedspensionsselskab, PensionDanmark, har oprettet Kildedal P/S. Arealudviklingsselskabet skal i de kommende år udvikle et opsigtsvækkende by- og erhvervsområde på grænsen mellem land og by med omkring 10.000 arbejdspladser og 2.000 bæredygtige boliger.

I den forbindelse er den nuværende projektdirektør i Kanalbyen, Tim Erling Halvorsen blevet ansat til at varetage en lignende stilling på den anden side af storebælt. Det betyder dermed et farvel til Fredericia.

I pressemeddelelse skriver Ballerup Kommune, at den nye projektdirektør Tim E. Halvorsen kommer til Kildedal P/S med relevant direktør-erfaring fra de store byudviklingsprojekter Kanalbyen i Fredericia og Naturbydelen i Ringkøbing.

I begge projekter har Tim E. Halvorsen stået i spidsen og haft berøring med alle led af udviklingen og har desuden opnået stærk indsigt i politisk styring og håndtering af privat/offentligt samarbejde. Tim E. Halvorsen har desuden været kommunaldirektør i Lyngby-Taarbæk Kommune. Her var han med til at starte den visionære og strategiske satsning Science City Lyngby.

– Kildedal kommer til at sætte nye standarder inden for by- og erhvervsudvikling. Barren er sat højt på bæredygtighed, og jeg glæder mig til at få projektets værdier ind under huden. Ballerup Kommune og PensionDanmark har sammen skabt et stærkt partnerskab, der sikrer grobund for et spændende og visionært udviklingsprojekt, siger Tim E. Halvorsen.

Tim Erling Halvorsen tilføjer på sin LinkedIN:

– Det bliver samtidig et farvel til Kanalbyen i Fredericia og Naturbydelen, som jeg har passet på og udviklet igennem mere end syv år. Det har været en fornøjelse, at kunne bidrage til to så spændende projekter og jeg er taknemmelig for at have fået denne chance – som også har givet mig uvurderlige erfaringer jeg kan tage med til Kildedal, hvor slaget nu skal slås. Glæder mig til nye samarbejdsparter og til at sige ordentlig farvel til det jyske netværk.