Tirsdag eftermiddag mindes Fredericia ofrene for terrorangrebene i Paris ved en mindehøjtidelighed på Rådhuspladsen i Fredericia og ved en mindeandagt i Reformerte Kirke.

Reformerte Kirke i Fredericia, som har stærke bånd til Frankrig, hvorfra menigheden udvandrede fra i starten af det 1700-tallet, inviterer hele byen til mindeandagt i kirken i Droningensgade tirsdag den 17. november kl. 16.

Herefter af holder Fredericia Kommune en mindehøjtidelighed på Rådhuspladsen kl. 17, hvor borgmester Jacob Bjerregaard er blandt talerne.

”Vi har brug for at samles som samfund for at mindes ofrene for de rædselsfulde og feje angreb på uskyldige civile i Paris. Samtidig er det en mulighed for at vise, at vi står sammen og ikke vil lade os true”, siger Jacob Bjerregaard.

Garnisonskommandant oberst Susanne Bach Bager taler også til mindehøjtideligheden. I mellem talerne vil der være fællessang og ofrene for terrorangrebene vil blive mindet med fakler og et minuts stilhed.

– Alle er velkomne til at deltage i et eller begge mindearrangementer.Fredericia Kommune uddeler fakler til mindehøjtideligheden kl. 17, og der vil være mulighed for at lægge blomster ved den Reformerte Kirke og på Rådhuspladsen, oplyser Fredericia Kommune.