Lørdag den 5. september kl. 10.00 var alt klar til udgave nr. 50 af FREDERICIA LØBEKLUBS Cannonball løb. En fast tradition ca. 7-8 gange om året, første gang den 20. maj 2013. Denne gang, som altid, styret af Birthe og Erik Grooss.

Konceptet ved Cannonball løb, er at man løber runder a´ ca. 5 km, man betaler på forhånd pr. omgang, og kan altså løbe lige præcis så langt man vil. Vi har løbere der kommer langt væk fra, hvilket er dejligt. Det er ofte løbere, der løber mod Klub 100 (enten halvmaraton eller maraton). Altså løbere som skal have en masse løb på kontoen hurtigst muligt. Derfor behøver løbene ikke koste en hel masse – og det er billigt at deltage i Cannonball løb, kontra større løb. Hos os koster det fx 120 kr. for at løbe maraton – noget som nemt koster 5-600 kr. i større løb. Cannonball løb findes overalt i landet, med nogenlunde samme koncept.

Vores løb har ved start/mål et depot, og det er ikke bare et hvilket som helst depot. Her er vand, saft og cola plus slik, chokolade, rosiner, bananer og andet lækkert, som man kan løbe videre på. Jeg vil godt garantere at man går ikke sukkerkold. Depotet er bestyret af en fast stab, der deles om vagterne ved de forskellige løb. Deres motivation for god forplejning er i højsædet, du bliver mødt af glade ansigter hver gang. Tak for jer – I er guld værd.

Igennem alle årene har det, uden undtagelse, været Birthe og Erik Grooss, der har stået for at arrangere løbene. De gør en kæmpe indsats for at alt fungerer optimalt hver gang – og det er de bare fantastisk dygtige til. Her under Corona, har de måtte aflyse nogle planlagte løb, men nu afholdes de igen, under de restriktioner som er nødvendige. De sørger for at købe lækkerier ind til depotet, at der er hjælpere nok i depotet, folk til at mærke ruten op osv. Rigtig tit har Birthe også bagt kage til alle løbere efter løbet – hendes peanutkage er simpelthen alene et besøg til vores løb værd.

Vi er som klub stolte og glade for Birthe og Eriks indsats og jeg tror jeg taler for alle, når jeg siger: Vi håber I har lyst til at arrangere de næste 50 Cannonball løb også – kæmpe TAK for jer!

I dagens anledning havde klubben en lille gave til dem, så vi håber de vil nyde.

På vores hjemmeside bliver alle tider lagt op efter hvert løb, og man kan se resultater næsten helt tilbage fra starten.

Har du fået lyst til at deltage, så afholdes der Cannonball i form at Rands Fjord Rundt den 4. oktober kl. 11.00 fra Bredstrup/Pjedsted Hallen. Cannonball nr. 51 afholdes den 7. november kl. 10.00 fra vores klubhus på Vestre Ringvej. Læs mere på www.fredericialobeklub.dk under ”løb” og ”Cannonball”. Vel mødt i løbeskoene.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer