Foråret er på vej, og med det kommer naturligvis Fredericia Læser-Dagen, som vi afholder hvert år d. 23. april. I år afholder vi både online arrangementer, og er det muligt lægger vi traditionen tro vejen forbi både plejehjem og børnehaver.

Bibliotekar Dorthe Grønbæk læser højt udendørs for heldige børnehavebørn i Fredericia, mens Bibliotekschef Jytte Bræmer besøger plejehjemmene, hvor højtlæsning er en hyggelig tradition. Derudover vil bibliotekar Anni Jensen afholde en læsekonkurrence for børn.

For at varme op til fredag d. 23. april har vi hele to live streaming arrangementer torsdag aften d. 22. april. Her sender vi live fra Fredericia Bibliotek. Er vi heldige, at det kan lade sig gøre, vil vi gerne invitere et mindre publikum til at overvære første live sending inde fra biblioteket.

Læsetips og Inspiration 16.30:
Som altid lægger vi Læsetips og Inspiration torsdag 16.30, hvor vi sender live fra 2. sal. Her giver bibliotekarer Ulla Skovgaard og Dorthe Grønbæk samt arrangementskoordinator Mette Stougaard deres bedste bud på forårets læsning.

Interviews med to af Fredericias bogbloggere Xenia Svensen og Karina Petersen: På Xenia’s Bogblog samt på https://crossingjourneys.wordpress.com/ af Karina Petersen, kan du læse en masse lækre boganmeldelser og finde inspiration til læsning. Du kan også komme ’bag om bloggen’, hvis du vil vide mere om Fredericias bogbloggere.

Mød Xenia og Karina live via facebook, når vi sender torsdag d. 22. april kl. 19.30 – for at varme op til Fredericia Læser-Dagen. Bibliotekar Katrine Bolton er vært, og vi skal snakke med Xenia og Karina om deres blogs, bogfavoritter, anmeldelser af bøger og meget mere.

Vi ses til Fredericia Læser-dagene 22.-23. april 2021

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer