For søstrene Luise og Karina Sejrup der driver webshoppen Molly&My, er der ikke langt fra tanke til handling. Så da de fik en henvendelse fra krisecentret, var det et hurtigt ja. Varevognen blev fyldt op med tøj fra lageret, i forskellige størrelser og kørt til krisecentret. I alt med varer til en værdi på en værdi over 70.000 kr. 

Egentligt handlede henvendelsen om demovarer eller returvarer som måske ikke kunne sælges igen, men for Luise blev det meget mere. ”Det ramte mig meget, hvor udsat og sårbar en situation brugerne ofte står i. Og så havde jeg nok ikke set hvor meget vi faktisk kunne bidrage. Derfor ser vi det heller ikke som en engangs-donation, men mere en start på et samarbejde.” slutter Luise 

Krisecentret i Fredericia er et gratis tilbud og er en selvejende institution som drives delvist af frivillige. Den primære finansiering sker gennem kommunal støtte og donationer fra fonde og virksomheder. 

”Ofte kommer kvinderne kun i det tøj de står i og mangler alt. De skal starte helt forfra. Hvis man i længere tid ikke har oplevet venligheden, er det et vigtigt første skridt, at få følelsen af at mange vil dem det godt. Derfor er vi ekstra glade for en donation som denne” siger Bente Hedemann der er leder af Fredericia Krisecenter.

Fakta om Molly&My

MollyogMy er en webshop med dame- og børnetøj som ligger i Taulov. Virksomheden blev etableret i 2015, af søstrene Luise og Karina Sejrup. Idéen har fra start været at give deres kunder den bedste personlige online shopping oplevelse. På bare 6 år har Molly&My vokset sig fra en lille hobby-virksomhed til at være én markant spiller på børne- og dametøj i Danmark.