På sociale medier har der floreret en video af en dreng, der blev slået på en legeplads i en skolegård. Sydøstjyllands Politi har i den forbindelse udtalt, at en 13-årig dreng er sigtet for vold i sagen. Fredericia Kommune tager sagen alvorligt.

På videoen, der blandt andet var i Facebook-gruppen “Hvem ved hvad i Fredericia”, kunne man se den 13-årig dreng gå hen mod en mindre dreng, som sad på en gynge på legepladsen efter, at den 13-årig havde sparket en bold efter ham. Den 13-årig bad efterfølgende den mindre dreng om at fokusere på en finger, og da han ikke gjorde det, blev han udsat for adskillige lussinger. Episoden varede et minuts tid, hvorefter den 13-årig gik væk igen.

– Mandag klokken 23:00 har vi fået en anmeldelse om mulig vold på Kirstinebjergskolen afd. Indre Ringvej i lørdags. Der er sket en voldelig hændelse, og i den forbindelse er en 13-årig dreng sigtet for vold. Videoen er så havnet på sociale medier, og sådan en video må man selvfølgelig ikke dele og den del efterforskes. Vi efterforsker også episoden, og da der kører en straffesag mod ham kan vi ikke sige yderligere pt., sagde Kenneth Nielsen fra Patruljecenter Syd tidligere tirsdag.

Magnus te Pas. (Foto: AVISEN)

Fredericia Kommune oplyser, at de er opmærksomme på sagen.

– Vi er blevet bekendt med videoen her til morgen, og tager sagen alvorligt. Skolen er i dialog med SSP (et samarbejde mellem Skole, Socialforvaltning og Politi) , og ad den vej samarbejder vi med politiet i det omfang, der er behov for det. Da der kan være tale om en politimæssig efterforskning, har  vi ikke yderligere kommentarer, siger koncernchef for børne, skole og fritid, Magnus te Pas.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Hans-Jørn Matthiesen
Hans-Jørn Matthiesen
20:51 - 4. maj 2021 20:51

Har set vidioen,og mener også at,der må tages af den unge dreng,da det jo ikke er normalt det han gjorde,men samtidigt kunne man også snakke med de/den der optog handlingen,medens der blev grinet af det medens det skete