Fredericia Kommune udskyder alle rejser i folkeskolerne til og med 31. december 2020. Samtidig arbejdes der på kompensation.

“Det er korrekt, at der i den konkrete situation, som BT beskriver er tale om en skolerejse til Berlin, der er aflyst, men der kommer en kompensationsrejse til eleverne, hvis vi må sende dem af sted, inden de går ud af skolen,” fortæller Magnus Kudahl te Pas.

“Derudover har Fredericia Kommune taget en beslutning om at udskyde alle skolerejser frem til 31.12.2020. Det gælder både ind- og udland. Det sker fordi flere forældre henvendt sig. Forældrene er utrygge ved at sende deres børn af sted, også selvom der er rejsevejledninger. Der er ikke noget, vi hellere end gerne vil end at gennemføre disse rejser, men vi skal have alle med i Folkeskolen,” fortsætter konstitueret børne- og ungechef i Fredericia Kommune Magnus Kudahl te Pas

“I forhold til den konkrete sag, som BT bringer, så har vi hørt flere ting fra forældrene. Der er de forældre, der er tilfredse med beslutningen, det er de forældre, der er det modsatte. Men jeg vil gerne tilføje, at vi arbejder på højttryk på at finde ud af, hvordan vi kan udbetale kompensation eller give eleverne en erstatningsrejse,” slutter chefen.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer