Efter det slemme uheld på Østerstrand tirsdag eftermiddag skal Vej og Park mødes med TrygFonden for at drøfte eventuelle fremtidige foranstaltninger.

I kommentarspalterne på vores Facebook-side har man kunnet se mange ønske det bedste til den 23-årig mand, der blev fløjet til Aarhus Universitetshospital i kritisk tilstand, men der har også været forslag til, hvordan man kan undgå lignende episoder.

Flere af forslagene går på, at man kan skilte med, hvor dybt vandet er. Det kan ske enten ved at sætte en pind i vandet så man kan se højden eller få det skrevet så man kan se det.

Episoden tirsdag skete på cirkelbroen, og som forlængelse af det mødes Vej og Park med TrygFonden for at finde ud af om det er noget man skal reagere på. 

“Kommunen har været i dialog med Trygfonden for at revurdere om der er forhold som kan forbedres på Østerstrand. Vurderingen er, at der er en generel god sikkerhed på Østerstrand men det naturligvis er oplagt at gentage budskabet om forsigtighed og agtpågivenhed i forbindelse med badning. I forhold til forbudsskiltning er det desværre en generel erfaring fra mange strande i landet, at badegæsterne ikke retter sig efter dem. På Østerstrand findes et forbud mod udspring på ankomsttavlen, men forbuddet vil nu blive gentaget på badebroerne så opmærksomheden kan blive skærpet på egen sikkerhed,” udtaler Lars Bach til Fredericia AVISEN.

Leave a Reply