Fredericia Kommune er lige nu i top 100 over iværksætternes samarbejdsfavoritter på tværs af alle offentlige organisationer og private virksomheder

Iværksætterne er vilde med Fredericia Kommune.

Kommunen er lige nu placeret i top 100 på Flinke-Listen, som består af mere end 6.700 organisationer og virksomheder. En placering på listen er en blåstempling af, at man som organisation eller virksomhed både betaler sine regninger til tiden og er behagelig at arbejde sammen med.

– Generelt tager jeg hatten af for kommunerne. De har haft et notorisk dårligt ry for at være sløve til at betale deres regninger, særligt når små iværksættere ville hente deres velfortjente penge ind. Det ser heldigvis ud til at være ændret, siger Martin Thorborg, som er adm. direktør i Dinero.

Listen er baseret på mere end 122.000 bedømmelser af virksomheder og organisationer foretaget af de mere end 39.000 brugere af Dinero Regnskabsprogram.

Næsten alle kommuner blåstemplet

Faktisk har 96 af landets 98 kommuner fået så gode bedømmelser, at Dinero kan blåstemple dem som gode samarbejdspartnere.

– Det betyder ikke, at vi kan pege fingre af de to sidste kommuner. Det betyder sandsynligvis blot, at de ikke har fået nok bedømmelser til, at vi kan blåstemple dem endnu, siger Martin Thorborg.

Generelt bliver de danske kommuner bedømt positivt af landets iværksættere. På tværs af alle offentlige og private organisationer og virksomheder er 16 kommuner repræsenteret i top 50, mens hele 32 er repræsenteret i top 100.

Fakta:

96 af landets 98 kommuner optræder lige nu på Dineros Flinke-Liste. Listen er baseret på mere end 122.000 bedømmelser foretaget af de 39.000 iværksættere, som bruger Dinero Regnskabsprogram.

Når en virksomhed, der bruger Dinero Regnskabsprogram, har solgt en ydelse eller et produkt til en anden virksomhed eller organisation, kan sælger anonymt bedømme køberen positivt eller negativt. En algoritme afgør ud fra en række parametre, om køberens samlede bedømmelser er gode nok til at lade den optræde på Flinke-Listen.

Formålet med Flinke-Listen er at blåstemple virksomheder og organisationer, som betaler til tiden, og som er gode samarbejdspartnere, og dermed skærme iværksættere fra dårlige betalere og brodne kar.