Fredericia Kommune har 23. februar 2021 besluttet at fritage økonomi- og personalechefen Tommy Abildgaard for tjeneste indtil videre.

I forlængelse af arbejdet med den igangværende advokatundersøgelse, og sideløbende interne undersøgelser, har Fredericia Kommune fundet det hensigtsmæssigt at fritage Tommy Abildgaard for tjeneste indtil videre.

– Vi er i forbindelse med egne undersøgelser, sideløbende med advokatundersøgelsen, blevet opmærksomme på forhold indenfor økonomiområdet, der skal undersøges yderligere. Derfor kan økonomi- og personalechefen ikke være på arbejde imens. Vi drager pt. ingen konklusioner, men afventer det samlede resultatet af undersøgelserne, siger fungerende kommunaldirektør Camilla Nowak Kirkedal.  

Da der er tale om en igangværende advokatundersøgelse og personalemæssige forhold, har Fredericia Kommune ikke yderligere kommentarer til sagen.

Følg
Notikation om
guest
8 Kommentarer
Ældste
Nyeste Mest bedømte
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer

Bjørn Medom Nielsen
Bjørn Medom Nielsen
7 dage siden

Det er en uskik at man kommunalt set, bringer en masse “nyheder” om at folk stopper, bliver fritaget, bliver sendt hjem m.v. – og samtidig siger at man ikke vil sige mere. Hvad pokker skal vi som borgere så vide det for? Det udvider jo bare gættekonkurrencen! Og ganske rigtigt – den er også øverst på Ekstra-Bladets hjemmeside…

Karsten Byrgesen
Karsten Byrgesen (@presse)
7 dage siden

Ringene efter den socialdemokratiske borgmesterskandale breder sig. Tusindvis af kommunale arbejdstimer bruges på oprydningen der tilsyneladende har dybe rødder. Det samme gør sig gældende med dyrt indkøbte advokater som betales med fællesskabets penge. Det efterlader en stor millionregning til borgerne og et rødt Fredericia der lader som ingenting. Hvor lang tid kan der gå før Indenrigsministeriet må overtage ledelsen. Karsten Byrgesen, Nye Borgerlige

Ove Nygaard
Ove Nygaard
7 dage siden

Hvis Indenrigsministeriet overtager ledelsen af Fredericia Kommune bliver der ikke valg til kommunalbestyrelsen den 16.november 2021, og så er de mange indlæg i dagspressen, som vi ser i stedse stigende omfang i øjeblikket som led i valgkampen “skønne spildte kræfter”. Men så galt – eller godt – går det nok ikke, selv om en total udskiftning af byrådet måske kunne genskabe en sund kultur. Man græmmes som borger i landets efterhånden (igen) mest omtalte kommune, og der skal nok endnu mere end “et genrejst musicalteater” til at rette op på det.

Kenneth Jensen
Kenneth Jensen
6 dage siden

Karsten

Hvis Indenrigsministeriet overtager styringen af Fredericia Kommune, får Fredericia så lov til årligt at bruge +80 mill kroner på kultur og teater *-) , fremfor velfærd *-) Velfærd du påpeger i dit indlæg i Fredericia avisen,

Karen Møberg
Karen Møberg
7 dage siden

Ligene vil fortsat vælte ud af skabene på Fredericia Rådhus. Jeg har de sidste mange år forsøgt at få journalister fra hele landet til blot at kigge på sagerne i familieafdelingen og jobcenteret og forsikret dem, at det kunne give en cavlingpris at få ryddet op på Rådhuset, men opgaven har sikkert været for omfattende. Drop teateret for den kan ikke længere løfte byen. Hvorfor kan så mange Byrådsmedlemmer sidde og se så mange ulovlige ting i Kommunen overhørig, selvom det var diktatorisk styret? Man græmmes.

Jimmy Hansen
Jimmy Hansen
7 dage siden

Der er da uro i Bjerreby , venter spændt på næste afsnit.

Poul Rand
Poul Rand
7 dage siden

Fredericia under administration til næste kommunal valg er overstået, er måske ikke en dårlig ide, det sejler ikke bare op ad åen. Poul Rand, Lokalformand Nye Borgerlige

Karen Møberg
Karen Møberg
6 dage siden
Svar til  Poul Rand

Men det sejler også ned af åen, der har intet været styr på de sidste mange år, da diktaturen blev indført i Fredericia, hvad vi også ser på Borgen nu.