Fredericia Kommune fortsætter med at udvikle idrætstalenter. I første omgang frem til 2023

Aftalen betyder, at unge idrætsudøvere i folkeskolen og på ungdomsuddannelserne i Fredericia fortsat har mulighed for at afprøve sit talent og træne på højt plan i skoletiden. Det er 4. gang, at Fredericia Kommune og Team Danmark indgår en 4-årig aftale, og siden start har interessen for at kunne kombinere talenttræning og skole været stigende.

”Jeg er rigtig glad for, at vi har landet en ny aftale med Team Danmark og vores samarbejdsklubber. Det betyder, at Fredericia Eliteidræt fortsat kan være med til at skabe nogle attraktive træningsmiljøer, som også er vigtige for, at de unge talenter kan udvikle sig til at kunne begå sig på et højt nationalt og internationalt niveau”, udtaler formand for Fredericia Eliteidræt Nils Skeby.

Formand for Fredericia Eliteidræt, Nils Skeby. Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Det er Fredericia Kommunes eliteidrætsorganisation Fredericia Eliteidræt, der faciliteter træningen og sammen med Team Danmark, idrætsskolen Ullerupbæk og lokale ungdomsuddannelser og klubber udvikler attraktive miljøer på tværs af idrætsgrene. Omkring 140 unge i alderen 13-20 år har glæde af aftalen.

”Fredericia Eliteidræt er et fantastisk set up, som favner kommunens ambitioner om at understøtte de unges muligheder for at udvikle sig inden for deres idræt og fastholde dem i vores kommune. Fredericia markerer sig både nationalt og internationalt på ungdoms- og seniorsiden i mange idrætsgrene. Jeg er derfor meget tilfreds med, at vi forlænger vores samarbejde med Team Danmark og samarbejdsklubberne i Fredericia kommune”, udtaler formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Fredericia kommune Lars Ejby, der også er næstformand i Fredericia Eliteidræt.

Lars Ejby Pedersen. (Foto: Thomas Lægaard / Fredericia AVISEN)
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer