Et enig byråd vedtog i maj ’byrådets vision for Fredericia 2020 – sammen vælger vi vækst og velfærd’ og satte hermed retningen for en ny strategisk satsning på at tiltrække nye borgere til kommunen og styrke oplevelsesøkonomien.

Fredericia skal være en attraktiv bosætningskommune. Dét kræver målrettede investeringer i nye tiltag, en styrket kommunikationsprofil og branding af Fredericias mange kvaliteter. Derfor skal vi have styrket vores organisatoriske setup med en dedikeret chef, der kan sikre, at byrådets visioner bliver omsat til praksis,” udtaler kommunaldirektør Michael Holst.

Fredericia Kommune etablerer en ny stab, Staben for Politik og Kommunikation, som får til hovedopgave at understøtte realiseringen af byrådets vision, igangværende udviklingsprojekter, nye politiske satsningsområder og i det hele taget at sikre en professionel betjening af det politiske system.

Jeg er glad for, at jeg kan ansætte Charlotte Walkusch som ny stabschef for Politik og Kommunikation. Hun er valgt ud af et stærkt ansøgerfelt og på opfordring af et enigt ansættelsesudvalg. Hun kommer med en solid erfaring fra Horsens, både når det handler om strategi, udvikling og kommunikation. Jeg glæder mig til at arbejde sammen med hende,” fortæller kommunaldirektør Michael Holst.

Fredericia Kommunes nye smalle direktion har optimeret organisationen, således at der vil være tre teams under den nye stabschef bestående af ca. 20 medarbejdere.

Charlotte Walkusch skal foretage den endelige organisering og i dialog med direktionen sætte rammerne for stabens arbejde og prioritere opgaveporteføljen. Hun skal sørge for professionel betjening og rådgivning af byråd og embedsværk samt sikre, at borgernes og politikernes visioner bliver til virkelighed.

Jeg er stolt over at få muligheden for at organisere og stå i spidsen for denne spændende stab. Jeg har altid haft et godt øje til Fredericias unikke kvaliteter og potentialer, og jeg glæder mig rigtig meget til at sætte kød og blod på kommunens fantastiske vision,” siger Charlotte Walkusch.