Mandag den 16. marts skulle Fredericia Kommune havde afholdt et arrangement med paneldebat sammen med mikropartnerne i Fredericia Sund By. Nu er arrangementet aflyst grundet forholdsregler ift. Coronavirus.

“Det blev besluttet i går, at arrangementet på mandag ikke løber af stablen som planlagt på grund af forholdsregler ift. Coronavirus. Der bliver dermed heller ikke en paneldebat. Der er et ønske om at afholde arrangementet på et senere tidspunkt, men vi kan af gode grunde ikke fastlægge en dato endnu. Så snart vi kender denne melder vi det ud,” fortæller Susanne Eilersen og uddyber:

“Mange ældre har tilmeldt sig. Vi kan ikke have et arrangement, hvor ældre og svage kan risikere at blive smittet. Vi vil naturligvis arbejde på at finde en ny dato til arrangementet, så snart vi er på den anden side af denne epidemi.”

Fredericia Sund By arrangementet i Fredericia Idrætscenter skulle omhandle trivsel, pårørende og fællesskaber med foredrag af Julie Rubow, der er kendt fra DR-programmet, “En stille forsvinden.”

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer