Salget af en bolig bliver ofte gjort op i kolde og nøgterne tal og beregninger. Vurderinger, salgstider og provenuet er i fokus. Dertil kommer alt det praktiske med at gøre boligen i stand. Men mange glemmer sig selv midt i det hele. Kun få gange i livet skal du sælge en bolig, og uanset om du rykker til noget større eller mindre, involverer det store følelser.

Derfor prøver Estate mæglerne at komme boligsælgerne til undsætning med en praktisk guide og rådgivning, som tager højde for alle de faser af boligsalget, som ikke bare handler om praktik og økonomi:

”Som ejendomsmægler kommer vi tæt på mennesker, som står overfor et boligsalg, og vi oplever, hvad det kan betyde for en familie. Det er jo ikke bare en lejlighed eller et hus, men et hjem der skal sælges,” siger Peter Møller, Estateforhandler Fredericia og fortsætter:

”De fleste boligejere ser med glæde og forventning frem til at flytte i en ny og måske større bolig, men for mange er salget vemodigt. For mange gælder det dog, at en flytning er en stor begivenhed, hvor man skal tage afsked med et hjem, som måske var ens første bolig, der hvor ungerne blev født, eller der hvor familien har slået rødder.”

En familie vokser og flytter til noget større, til en ny by eller tilbage til fødeegnen. Drømmeboligen venter. Til gengæld er der børn, som skal skifte både skole, legekammerater og idrætsklubber. Forældrene skal passe deres jobs uden alt for mange forstyrrelser, mens boligen er til salg, og til de finder drømmeboligen.

For andre er det drømmeboligen, der skal sælges. Det kan være pga en skilsmisse eller seniorer, der skal sige farvel efter en menneskealder på samme adresse. Næste stop er en mindre og mere praktisk bolig. Uanset hvad, så påvirkes hele familien af salget og den forestående flytning.

Med en ny bog søger Estate at tage højde for alle aspekter i den proces, der fører frem til et salg, og giver grundig rådgivning om, hvad der skal ske undervejs. Og ikke mindst, hvad man som sælger skal være opmærksom på, så det bliver en god oplevelse.

Bogen ”Sådan får du et godt boligsalg” kan du få i fysisk udgave hos Estate mægleren eller digitalt på www.estate.dk