I forbindelse med generalforsamlig søndag den 11-03 blev følgende priser uddelt til personer i Fredericia KFUM Boldklub der har præsteret en stor indsats for klubben.

Årets træner/trænere:

2017 har været en sæson hvor rigtig mange trænere har udført et flot stykke arbejde i Fredericia KFUM.

Derfor er det svært t udnævne en enkelt som årets træner, vi har i stedet valgt at udnævne en gruppe af trænere der i fællesskab udføre et flot stykke arbejde i en enkelt årgang.

Årets trænere er 4 trænere der i fællesskab skaber et godt træningsmiljø i årgang U 11 piger, de fire trænere sørger for at mange piger spiller fodbold og at de møder flittig op til træning hver gang, det ikke alle pigerne der p.t ønsker at deltage i kampe men de vil gerne træne i det gode miljø de 4 trænere har skabt både til træning men også før og efter træningen.

De 4 trænere er: Søren Jørgensen, Jesper Laursen, Preben Hamann og Michelle Quist.

Basse Prisen:

Prisen gives til en person der yder en stor frivillig indsat for klubben uden han forventer at modtage noget retur.

Årets modtager er en person der arbejder i det “skjulte” men det han arbejder med bliver synligt for klubbens medlemmer.

Han er tit i klubben og hjælper til med mange forfaldne opgaver både i dagligdagen men også når klubben afvikler stævner — han har medansvaret for klubben sociale medier og er med til at få “alle” fjernsyn i klubhuset til at fungere så de forskellig oplysninger er synlig for klubbens medlemmer.

Årets modtager er: Henrik Ruppert