Fredericia KFs U14 liga 3-hold er i kraftig medlemsfremgang, og nu er de i omegnen af 20 piger til træningen.

Det var en helt normal hverdagsaften i KFUM Parken. Det summede af liv, og jeg fik selv lyst til at snørre fodboldstøvlerne igen, selvom en knæskal, der røg af led, satte en stopper for min karriere.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

I stedet for at tage støvlerne på gik Jess Petersen fra Fredericia KFs styregruppe og jeg og talte om, hvordan det går med de forskellige hold og antallet af medlemmer.

Et af de hold, der er i allermest fremgang er Fredericia KFs liga 3-hold, som er i gang med at træne på en af banerne længst væk fra klubhuset. De er gået fra at have omkring ti spillere til i dag at være omkring de 20 til træning hver gang.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

På holdet er blandt andet Sia Victoria Marie Hoffmann, som Fredericia AVISEN talte med og spurgte hvordan det er at spille på holdet.

“Det er et godt hold at spille på. Vi har et rigtig godt sammenhold her, og det er hyggeligt at spille på holdet,” siger Sia.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Fredericia KF er en sammenslutning af EGIF, Fredericia KFUM og BPI. Meningen er, at de fodboldglade piger i Fredericia skal samles i samme klub, og det er noget, som Sia glæder sig over.

“Det er fedt, både fordi man så lærer flere at kende, men også fordi at vi så også får et bedre hold med de bedste spillere fra hele byen,” siger Sia, som kommer ind på hvad det fedeste ved at spille fodbold er:

“Det er helt klart fedt, når vi vinder kampe, men det er også vigtigt, at vi har det sjovt sammen.”

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

På banen er Sia midterforsvarer, men idolerne er offensive spillere i form af Real Madrids Gareth Bale og det danske landsholds Yussuf Poulsen, der spiller i Bundesligaklubben RB Leipzig.

“Det er fordi, at de spiller den plads, som jeg startede med at spille og jeg synes, at både Bale og Yusuff Poulsen er spillere, som er hurtige og gode teknisk,” forklarer Sia, som vi lader slippe fri af pressemøllen for at fortsætte træningen inden turen for mit og Jess’ vedkommende går rundt til de andre træningsbaner i KFUM Parken, hvor der også er fuld gang i den.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN
Annonce Kom til 1. maj i Tøjhuset