Holdsammenslutningen Fredericia KF oplever et godt sammenhold på tværs af holdene. Senest har de fået nyt tøj sponsoreret af Fynske Bank og Nybolig.

Fredericia KF’s to seniorhold er nu ens i tøjet. Takket være sponsorater fra Fynske Bank og Nybolig har kunnet lade sig gøre, og tidligere på ugen var Fynske Banks Fredericias afdelingsdirektør, Dennis Storgaard, i KFUM Parken, hvor han hilste på holdets spillere og fik taget fællesbilleder med dem.

Men hvordan er det kommet i stand, at de to sponsorer har valgt at støtte op om Fredericia KF? Det spurgte vi Dennis om.

– Kristian (Fredericia KF’s førsteholdstræner, red.) ringede og så fik vi talt om, at det ville være fedt, hvis alle seniorspillerne er klædt ens i det samme tøj, og da kvindefodbolden buldrer frem, så har vi valgt at støtte op om projektet, siger Dennis Storgaard og fortsætter:

– Generelt er det sådan med Fynske Bank Fonden, at de beslutter sig for i en udvalg, hvem der skal have donationerne. I den forbindelse kontakter de mig og spørger, hvad jeg synes for at få input. I det her tilfælde har vi at gøre med et rigtig godt lokalt initiativ, hvor der er ildsjæle bag og det har vi stor respekt for. Det engagement Kristian, Jim og de andre kommer med er virkelig fedt, siger Dennis Storgaard.

Se øverst i artiklen et indslag med flere af Fredericia KF’s spillere, der fortæller om, hvorfor de har valgt at spille i klubben og hvad der tiltaler dem ved at spille der.

Se her spillerne i deres nye tøj:

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer