Fredericia KF indledte tirsdag aften sæsonen i Jyllandsserien, hvor de hjemme i KFUM Parken besejrede Seest med 6-1.

Endelig. Køerne, i dette tilfælde spillerne, blev sluppet på græs igen i en gældende fodboldkamp. Siden genåbningen af dansk breddefodbold har Fredericia KF givet den gas på træningsbanen, og i sommerferien lå spillerne heller ikke på den lade side.

Missionen for sæsonen er klar for Fredericia KF. Holdet skal ende i top-3 og gerne rykke op Kvindeserien. Med det for øje har holdet arbejdet hårdt, og det arbejde skulle komme til udtryk i den første kamp mod Seest.

På en lun sommeraften indledte Fredericia KF sæsonen, men det var et nervøst hold i de første 25 minutter. Helt efter planen blev der afholdt en vandpause, og efter den tog fanden ved det grønblussede hjemmehold.

Stine Prytz Hansen sparkede bolden i mål efter en halv time. Få minutter efter fordoblede Signe Aabo Hansen føringen på et oplæg af Enielca Jacobsen, der var en kilde til evig uro for Seest-forsvaret.

Undervejs blev der holdt en vandpause. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

I det 34. minut fik Signe Solsø Kristensen et gult kort og det gjorde, at Fredericia KF skiftede stil til at være i en mere kontrollerende rolle. Efter holdet igen blev fuldtalligt kørte de på igen, og det gav pote 55 minutter inde i opgøret.

Jena Emanuel spillede Signe Aabo Hansen fri, og med sit andet mål bragte Signe Fredericia KF foran 3-0, men knap var jublen overstået før, at det lykkedes for Seest at reducere til 3-1.

Der jubles over endnu en Fredericia KF-scoring. (Foto: Patrick Viborg Andersen / Fredericia AVISEN)

Efterfølgende slog Fredericia KF sejren fast. Først scorede Jena til 4-1 og minuttet efter gjorde Melanie Mylius Jensen det til 5-1 før det i overtiden blev til slutresultatet 6-1, da Enielca Jacobsen spillede Ninna Laudridsen fri.

Fredericia KF spiller næste på søndag, hvor Billund er modstanderen på udebane.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer