Fredericia KF sikrede sig søndag oprykning fra Jyllandsserien til Kvindeserien. Vi har talt med klubbens sportschef, Jess Petersen.

Fredericia KF har været suveræne sæsonen igennem i Jyllandsserien. Holdet har kun sat point til i to kampe, og søndag blev oprykningen sikret på udebane mod Højer/Tønder, der blev besejret med 2-0 på mål af Ninna Laudridsen og Cecilie Suhr.

»Det var vores målsætning, så det er rigtig vigtigt, at vi sikrede os oprykning. Det sker et par kampe før sæsonen er slut, og det vidner om, at vi har været suveræne. Nu skal vi lige have vores Serie 1-hold til at vinde på lørdag så de overlever i deres række. På det hold har vi været ramt af skader, så det har været lidt træls,« siger Jess Petersen.

Fredericia KF har tidligere spillet i Kvindeserien, men der rykkede holdet ned efter en enkelt sæson og den oplevelse har holdet lært af.

»Vi har fået  mere erfaring , da det var et ungt hold vi havde, da vi rykkede op sidste gang. Vi er blevet stærkere defensivt, og vi er blevet klogere. Vi spillede måske forkert sidst, da vi ville være meget på bolden, og det er nok ikke det smarteste som oprykker. Vi håber at få lidt forstærkninger frem mod næste sæson, og så holde på dem vi har og så skal vi gøre alt for at sikre os overlevelse,« slutter Jess Petersen.

Fredericia KF’s Jyllandsserie-hold har to kampe tilbage af sæsonen. Det er mod Dybbøl i KFUM Parken på søndag, og så slutter det hele af på udebane mod Hvidving IF/Ribe BK på udebane lørdag d. 31. oktober.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer