Fredericia KF prøver at aktivere de mindre piger til at starte til fodbold, hvor der pt. er tre hold i EGIF for de mindste.

Fredericia KF er en sammenslutning mellem EGIF, BPI og Fredericia KFUM, men det kniber med at få de helt små i gang.

“Vi fik dem i EGIF i gan og har nu tre hold der, men i de andre klubber er der ikke noget hold til de små. Pigerne kommer ikke af sig selv, så nu prøver vi at etablere kontakt pigerne i de forskellige områder i byen,” siger Tina Aabo Frederiksen, der er en del af styregruppen i Fredericia KF, til Fredericia AVISEN.

Foto: Privat

Et af de tiltag, som er sat i værk er, at Fredericia KF er rundt i byen og hænge sedler op og gøre opmærksom på sig selv.

“Vi håber, at vi kan etablere kontakt til pigerne i de forskellige områder i byen for at vi kan få etableret flere pigehold,” forklarer Tina Aabo Frederiksen, der har oplevet en markant medlemsfremgang i EGIF:

“En mor tog initiativ til at være træner, og nu er der kommet små 20 til. Det at der er en, der gider stå i spidsen og være træner har meget at sige. Der skal lyde en stor ros til dem, der tager skeen i den anden hånd og gør en forskel,” siger Tina Aabo Frederiksen.

Samarbejde mellem U10-hold

Foto: Privat

Hos Trelde GI, der ikke er en del af Fredericia Kf, har de et U10-hold, som man hos U10-holdet i EGIF er begyndt at samarbejde med.

“Det er fedt, at de er aktive hos Trelde, så vi har startet et samarbejde med dem. Vi har i samarbejde med dem lavet et forløb med fem træninger, som man kan tilmelde sig – det koster 300 kroner at deltage. Til den sidste træning har vi en gæstetræner på, som viser tricks,” fortæller Tina Aabo Frederiksen og oplyser, at forløbet er for alle og ikke kun dem, der er medlemmer i Trelde GI og klubber i Fredericia KF-regi.

Monjasa Park bliver indtaget af Fredericia KF

Foto: Privat

Fredericia KF har gjort det til en tradition, at de i løbet af sæsonen spiller på Monjasa Park. De datoer er nu fastlagt for denne sæson.

“Det bliver d. 28. april, hvor vi har tre hold, der løber på banen. Det er vores U16-hold, Serie 1 og Jyllandsserie. Søndagen efter, d. 5. maj, spiller vi igen på Monjasa Park, hvor det er U14 og Jyllandsserie, som spiller,” siger Tina, der i forbindelse med arrangementet har lidt lir i støbeskeen og derfor søger frivillige:

“Vi skal jo gerne have det, ligesom når de profesionelle løber ind på stadion for at gøre oplevelsen fed. Så i den forbindelse søger vi indløbspiger. Det er ligemeget om man spiller fodbold eller ej – alle er velkomne til at kontakte os for at være indløbspiger.”

Vil man høre mere om Fredericia KF eller vil ens barn være indløbspige, kan man kontakte Tina Aabo Frederiksen på 26 11 09 10 eller t.aabo@hotmail.com.

https://trinity.dk/event/asparges-hvidvinsaften-2019/
Kom og nyd en skøn wine dinner i magiske rammer. Klik her.