Forside Fredericia Fredericia KF havde tre spillere med til DBU-samling

Fredericia KF havde tre spillere med til DBU-samling

DEL

DBU U14s talentcenter havde i weekenden samling med kampe, træning og socialt samvær. Med til samlingen var Ester Dahlmann, Verona Abdullahu og Alberte Andersen fra Fredericia KF U14.

De tre DBU talentcentre i Jylland deltog i samlingen, hvor der blev stillet med to hold til hver kamp. Ester, Verona og Alberte var meget aktive i deres kampe, hvor det blev til tre mål og to assists for Ester og Verona, der er offensive spillere, mens Alberte, som er forsvarer, vandt stort set alle sine dueller.

“Jeg er da utrolig glad for, at det går vores spillere godt. Det betyder meget for ps, at vi kan understøtte dem og deres talent. De brænder for fodbold, og kommer med en stor portion passion og et stærkt drive. Det betyder også meget for os, at vores spillere får de muligheder her for at prøve sig på øverste hylde,” siger talentchef for Fredericia KF, Martin Marcher til Fredericia AVISEN og uddyber:

“I flere år har klubberne i Fredericia sendt dygtige fodboldpiger til samlinger, men i dag har man flere muligheder. Et andet vigtigt aspekt i talentudviklingen er vores samarbejde med Fredericia Kommune og Fredericia Eliteidræt, der giver mulighed for morgentræning til de, som har talentet og bliver optaget i talentklasserne. Her bliver det også til meget fodbold, fem træningspas og så kamp i weekenden”.

Og de piger, som er gået videre nu, kan du sige lidt om dem?

“Det er tre piger, der har brændt for fodbold i lang tid, og så viser de gang på gang, at deres vindergen driver værket,” lyder det fra Martin Marcher.

Annonce
DEL