Fredericia KF har som målsætning at komme op og spille i 2. division, og til det formål har klubben rustet sig med at indgå tre spilleraftaler, der betyder, at de pågældende spillere blandt andet får dækket omkostninger i forbindelse med transport til træning og kamp.

Fredericia KF spiller aktuelt i Kvindeserien, og har gjort det i et par år, men klubben har større ambitioner, og derfor har de været ude blandt byens erhvervsdrivende og sikre sig sponsorer, der vil være med til projektet.

En af dem, der er kommet med på vognen, er Danske Digitale Medier A/S, der har tegnet sig for fire spilleraftale, hvor de er fordelt med to til AVISEN og to til LECTURE.

– Vi har altid støttet lokalsporten, og i flere år har vi også bidraget til Fredericia KF, og da vi fik henvendelsen, var det naturligt at sige ja. Kvindefodbolden i Fredericia er på vej frem med de nye faciliteter ved Fredericia Idrætscenter, og det det betyder, at det hele kommer til at få et nøk op. Det setup, som klubben har vist og har fremlagt for os, er lovende og vi er sikre på, at klubben nok skal nå deres målsætning om at komme endnu længere op i rækkerne, siger CEO i Danske Digitale Medier A/S, Andreas Dyhrberg Andreassen.

De spillere, der har skrevet under på en spilleraftale nu, er Louise ”Lulu” Andsbjerg, Ninna Lauridsen og Katrine Honore Jakobsen.

– ”Lulu” har senest spillet for ASA’s 1. divisionshold, og har  stadigvæk ambitioner, og ved at komme tilbage Fredericia KF viser det, at vi er på rette vej med vores målsætning om at være en breddeklub med ambitioner. Vi ved, at vi får en rigtig dygtig balancespiller, som er stærk teknisk, har et godt spark, og flair for spillet, skriver trænerteamet om Louise Andsbjerg, der selv siger følgende om aftalen:

– Det er fedt, at de (Fredericia KF,. Red) tror, at jeg kan være med til at højne niveauet på holdet, og sørge for, at vi forhåbentligt rykker op.

Om Ninna Lauridsen og Katrine Honore Jakobsen forklarer trænerteamet, at der er tale om to spillere, der har været med hele vejen i Fredericia KF-regi, og at de er dygtige på bolden, og derudover fremhæver de Katrines hurtighed.

– Jeg er glad for at spille her. Når man er studerende, er det ikke, fordi man har så mange midler, så det betyder meget, at vi får en hjælpende hånd nu, siger Katrine og slutter:

– Jeg synes, at det er realistisk med målsætningen om oprykning, og det vil vi helt klart gå benhårdt efter.