Fredericia KF er startet sæsonen ud i Jyllandsserien, som de har ambitioner om at rykke op fra. Fredericia AVISEN har i den forbindelse talt med Jess Petersen, der er med i Fredericia KFs styregruppe og står for seniortrupperne.

Fredericia KF har ambitioner om at komme i Kvindeserien med deres bedste mandskab, og ambitionerne er intakte efter de første tre spillerunder, hvor det fredericianske mandskab indtager førstepladsen.

“Det er vigtigt, at vi er med i toppen. Vi skal dog ikke tage noget for givet og fortsætte det hårde arbejde,” siger Jess Petersen.

En af grundstene bag succesen er Fredericia KFs bredde og træningsmiljø. Klubben mønstrer tre 11 mandshold med unge spillere, der alle er træningsivrige.

“Vi har en rigtig stærk trup. Hvis vi får skader eller afbud, så er vi bedre stillet end vores konkurrenter,” forklarer Jess Petersen.

I starten af sæsonen er det blevet til en flot skalp på udebane mod Vildbjerg, som er et normalt tophold i rækken og hvor Fredericia KF vendte en føring på 1-0 til Vildbjerg til en sejr på 5-2.

“Det var en rigtig flot sejr, især efter vi kom bagud og så var det dejligt at se de unge scorede og trådte i karakter,” siger Jess Petersen

I de næste par kampe venter der flere styrkeprøver for Fredericia KF. Næste kamp er mod FC King George på udebane, og kampen efter venter rækkens nummer tre, Seest.

“Det er to svære kampe, men særligt mod Seest ser jeg gode muligheder, da kampen er på Monjasa Park og hvor vi bør gøre det rigtig godt. Kan vi få maksimum point i de to kampe ser det rigtig godt ud,” fortæller Jess Petersen.

Hvad er grunden til den gode start?

“Det er primært vores sammenhold, som jeg synes er rigtig godt. Spillerne vil virkelig projektet, og møder talstærkt op til træning og de har det også rigtig godt sammen. Det har meget at sige,” siger Jess Petersen og slutter:

“I påsken har vi eksempelvis tre 11 mandshold ude at spille og det synes jeg siger en hel del om vores seniorafdeling.

Fredericia KF skulle i søndags have spillet mod Vejle B, men den kamp vandt fredericianerne uden kamp, da Vejle ikke kunne stille hold.

http://bit.ly/LethiFredericia
Skal du med? Så klik her, og få foredrag, MAGNUM-is og bobler med i købet.