Fredericia Jazzklub inviterer til frokostjazz lørdag den 19 september fra kl. 12 i Tøjhuset, hvor klubben er stolt over igen at kunne præsenterer ingen ringere end Second Line Jazzband fra Göteborg.

Bandet startede deres karriere helt tilbage i 1989, og på det tidspunkt var de fleste af bandets oprindelige 6 medlemmer teenagers. Der er i dag stadig 4 af bandets oprindelige medlemmer tilbage.

Second Line Jazzband har hurtigt etableret sig som et af Europas mest populære, traditionelle jazzbands, og det har spillet i de fleste klubber samt masser af festivaler, og bandet har medvirket i både TV og radioudsendelser i lande som Finland, Norge, Tyskland, Holland, England, Nordirland, Skotland og selvfølgelig Sverige. Og ikke at forglemme masser af koncerter i Danmark.

Bandet har udgivet ikke mindre end 13 CD’er, hvoraf den seneste ”Get out of here” kom på markedet i juni 2012.

Second Line Jazzbands popularitet skyldes musikernes store formåen til at skifte stilart, repertoire og musikalske retninger under en koncert – og samtidig være tro mod den New Orleans-inspirerede spillestil, bandet har som sit kendemærke.

Har man først én gang oplevet Second Line Jazzband, går de i blodet på en. Det er derfor med stor glæde at jazzklubben igen kan præsentere dem i Fredericia. Bandet har senest for nylig spillet i Sct. Jørgens Jazzklub i Næstved.

Besætningen består af Niklas Carlson på trækbasun, Jesper Albrektsson på trompet, Olaf Skoog på saxofon, Anders Wasén på banjo, Per Bach på bas samt Johan Homer på trommer.

Entré 70 kr. / 100 kr. (medlemmer / ikke medlemmer). Som altid serveres der velskænket fadøl og velsmurte håndmadder.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer