Fredericia Isenkram fylder på fredag tre år, og indehaver Daniel Huusmann er godt tilfreds med i hvilken retning, at isenkrammerbutikken udvikler sig.

Daniel er altid klar med en god bemærkning og gode kundepleje, og på fredag bliver ingen undtagelse, hvor der fra klokken 10:00 vil blive kræset ekstra for kunderne i forbindelse med Fredericia Isenkrams tre års fødselsdag. Der vil fra åbningen klokken 10:00 være rundstykker og kaffe, samt skarpe tilbud, som markerer forretningens fødselsdag.

“Det har været tre gode år, som er fløjet af sted. Det har været hårdt, men jeg kan mærke det begynder at se godt ud, og folk har efterhånden fundet os her i Midtpunktet,” siger Daniel.

Man kan putte dråber af frugt”drops” i sin sodastream. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Igennem de tre år er der sket flere forandringer i Fredericia Isenkram, som nu fremstår på en anden måde med en mere åben butik grundet indretningen, der er blevet lavet om.

Økologisk sodastream er nyt. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Det har været nogle hårde ture med at bygge butikken om, men det er blevet godt. Resultatet skulle gerne komme de næste par måneder med kunderne, der får nemmere ved at finde deres varer samt de gode priser,” siger Daniel og fortæller, hvad Fredericia Isenkram har slået sig ned på i de første tre år:

“Vi har fået markeret os på priserne ,hvor vi er den gode dagligdags isenkræmmer. Vi har gaveartikler osv. til skarpe priser, og vi gør en del af ud af prøve noget forskelligt. Det sidste års tid har sodastream været fantastisk, og den nye bagevæg har kunderne taget godt imod – der er nogen der vil købe noget derfra hver dag. Vi er gode til at prøve noget nyt, og det støtter vores kunder,” siger Daniel.

Sodastream er et hit hos Fredericia Isenkram. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Hvordan ser Fredericia Isenkram ud om tre år?

Man kan få bageting i alle mulige afskygninger hos Fredericia Isenkram. Blandt andet forskellige konditor creme. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

“Det er er et godt spørgsmål, som er svært at spå om. Nu er basen lagt, og det sjove er, at efter tre år føler man, at man ikke er færdig. Jeg synes ikke, at vi er, hvor vi skal være og den proces tager lang tid. tre år kan lyde som lang tid, og hvis man siger 36 måneder lyder det ikke som det længste i verden, men vi har fået en god grobund som vi arbejder videre med,” siger Daniel og slutter med at komme ind på, hvordan det går med Midtpunktet, som Fredericia Isenkram er en del af:

“Det går godt, vi laver mange gode aktiviteter og ligger ud til en god p-plads. Vi skaber liv og vi er flere butikker, der er gode til at holde liv i Midtpunktet. Så jeg synes bestemt, at Midtpunktet stadig har sine forcer.”

Fredericia Isenkram har også almindeligt bageudstyr som kageruller. Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Tillykke til Fredericia Isenkram med de tre år.

https://www.facebook.com/menyfredericia/