Daniel Huusmann, der er indehaver af Fredericia Isenkram, er i gavehumør ovenpå butikkens to års fødselsdag, og har skarpe tilbud helt frem til d. 6. oktober.

Det har netop stået ned i lårfede stråler, da vi besøger Fredericia Isenkram for at høre, hvad Daniel disker op med i forbindelse med butikkens fødselsdag.

Daniel er i færd med at tørre lidt småting af udenfor, da regnen kom ud af ingenting og han ikke var advaret på forhånd, som han siger med sit karismatiske smil på læben.

“Vi har jo masser af gode ting her. Hvor skal jeg starte,” spørger Daniel retorisk.

I og med Daniel står uden foran butikken starter vi der for at høre, hvad han kan diske op med i forbindelse med fødselsdagsugen.

Daniel peger på gryder, pander og skåle udenfor. Skålene er fra Lyngby og Daniel udbryder.

“Det er Danmarks skarpeste pris på dem. Vi har indkøbt et parti på omkring 250, og det havde vi også sidst. Der blev de revet væk, så det gør de nok igen,” siger Daniel.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Et par meter væk fra skålene er der gryder, og Daniel fortæller de er fra mærket Jamies Oliver. Jeg siger: “Det er et godt mærke, som et populært.” Daniel er enig, og peger også på panderne ved siden af som et godt tilbud.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Turen går nu ind i Fredericia Isenkram. Her er tingene linet skarpt op, og Daniel ved næsten ikke, hvor han skal starte. Han siger dog “Aberne er altid populære, både de store og små. Vi har dem i alle mulige afskygninger,” fortæller Daniel.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Mens Daniel går og ordner butikken snuser jeg selv rundt lidt rundt og ser, hvad der er af interessante ting. Daniel kommer hen til mig og siger: “Disse (dem på billedet, red.) er der flere varianter af. Så de passer nok til de fleste hjem,” forklarer han.

Foto: Patrick Viborg Andersen, Fredericia AVISEN

Inden jeg forlader butikken snakker Maja, Daniel og jeg lidt. Snakken drejer sig hen på FIFA 19, da det netop er udkommet og Daniel også skal hjem at spille det. Jeg forlader butikken igen, og ved hvor jeg skal søge hen, hvis jeg skal have skarpe tilbud i den genre af ting, som Fredericia Isenkram tilbyder.

Tillykke med fødselsdagen, Daniel og co.

http://www.vw-fredericia.dk/