De kommende måneder bliver der travlt foran Fredericia Idrætscenter. thansen.dk ARENA og indgangspartiet skal bygges om. De første byggemøder er afholdt, og i løbet af september måneder bliver byggepladsen klargjort. Allerede i oktober starter selve gravearbejdet. Planen er, at det nye indgangsparti og de nye faciliteter skal stå klar den 1. juli 2018, og brugerne må desværre forvente lidt støj, men det er det hele værd, fortæller Fredericia Idrætcenters direktør Bent Bjerre Jørgensen til Fredericia Avisen.

Fredericia Idrætscenter (FIC) blev indviet i september 1969. FIC er efterfølgende blevet udvidet af flere omgange. I 1976 kom bl.a. svømmehallen til, i 1987 kom hal 5 & 6 til og bowlingcentret blev indviet i 1988. Indvielse af badelandet skete i 1993. Monjasa Park blev bygget i 2006. FIC er et af Danmarks største indendørs idrætsanlæg med sine ca. 25.000 m2. Idrætscentret har et samlet besøgstal på godt en million gæster om året.

”Det er fantastisk. Det er dejligt at se, at vi nu starter op på face 1 af centrets moderniseringsprojekt. Det bliver et kæmpe løft til alle brugerne. Vi får flere omklædningsrum, moderne mødefaciliteter og løfter hele centrets udtryk”.

Sådan kommer bygningen til at se ud

”Der venter en tre-etages bygning, hvor underetagen får fire omklædningsrum, to dommeromklædningsrum, et fitnesslokale, et toiletområde, dertil en ny indgangsetage med et nyt indgangsparti, samt administrationslokale og fysioterapeutrum til Fredericia Håndboldklub. Overetagen bliver en lounge med adgang til thansen.dk ARENA og med en lille balkon med ekstra sidepladser,” siger Bent Bjerre Jørgensen og slutter:

”Jeg glæder mig til at følge projektet og ikke mindst til at se de nye faciliteter. Jeg er sikker på, at alle vores brugere bliver glade for de nye løsninger,” slutter Bent Bjerre Jørgensen til Fredericia Avisen.