Fredericia HKs 1. divisionsdamer har haft en god optakt til sæsonstarten. De har både fået ny træner, nye spillere og vundet de fleste af deres træningskampe. Nu er de klar til sæsonstarten på søndag.

Fredericia HKs damer har haft noget af skulle se til med både fire nye spillere, seks spillere der er rykket op fra U18 og en ny træner, Ana Razdorov, som er tidligere serbisk og hollandsk landsholdspiller. Efter sidste sæson blev færdig for damerne, stoppede både deres gamle træner, Mikael Jensen og fire spillere i klubben.

Men det ændret ikke på, at de vil kæmpe sig op i en plads i ligaen igen. Så de har skulle forberede sig til til sæsonstarten i 1. division. Optakten til sæsonstarten brugte de blandt andet på træningskampe. De spillede i alt fem træningskampe, hvor fire endte med en sejr. Modstanderne var Horsens, SønderjyskE, Team Esbjerg 2, Gudme og Bjerringbro. De skal møde dem alle udover Team Esbjerg 2 i sæsonen, der snart skal til at starte. Så det tegner meget godt for Fredericia HKs 1. divisionsdamer. De endte dog med at tabe til Horsens med seks mål i træningskampen, men Horsens er et meget godt hold, som er en af favoritterne i at komme i ligaen.

Sæsonstarten

Fredericia HKs damer forbereder sig til sæsonstarten søndag d. 16/9, hvor de skal møde Gudme klokken 18:00 på udebane. Alberte Stenderup og Camilla Pytlick, som spillede for FHKs damehold sidste sæson spiller for Gudme HK i denne sæson. FHK har allerede mødt Gudme til træningskamp, hvor de vandt med ti mål, og derfor drager de til Sydfyn med optimisme til sæsonpremieren.

I kvindernes 1. division er der i alt 12 hold, og de skal derfor spille i alt 22 kampe. Vinderen af rækken rykker direkte op i ligaen, mens nummer to og tre skal ud i kvalifikation om at komme i ligaen.

FHKs træningsresultater:

Horsens – FHK 26-20
SønderjyskE – FHK 20-28
FHK – Team Esbjerg 2 31-19
Gudme – FHK 22-32
FHK – Bjerringbro 30-30

FHKs tilgange:

Ana Razdorov (træner)
Hulda Dagsdottir
Laura Lund Ditlevsen
Ida Nørgaard
Kia Uttrup Pedersen
Maria Høgård Klausen
Kira Nyboe Jensen (U18)
Mathilde Niess (U18)
Lærke Gade Holm (U18)
Frederikke Elbæk (U18)
Mareike Tang Zuger (U18)
Janne Haudrum (U18)

FHKs afgange:

Alberte Stenderup
Camilla Pytlick
Ida Lagerbon
Camilla Aastrup
Mikael Jensen (træner)

https://www.gfforsikring.dk/kontakt-gftrekantomr%C3%A5det