Traditionen tro byder Fredericia HK indenfor til håndboldskole i uge 32. Hele håndboldskolen kommer til at foregå i Fredericia Idrætscenters 6 haller.

Tilmeldingen til dette års håndboldskole i FHK er netop åbnet. Man har valgt at drage nytte af tidligere års erfaringer, og har i år valgt at lave en mere unik og lokalpræget håndboldskole.

Tidligere har man lavet håndboldskolen i Fredericia i samarbejde med Dansk Håndbold Forbund, men i år har erfarne kræfter valgt at lave en mere lokal udgave af den traditionsrige håndboldskole.

Højt humør ved sidste års håndboldskole i FHK.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen

Der bliver lagt stor vægt på, at alle har en god oplevelse – både på banen og udenfor banen. Formålet med årets håndboldskole er således at udvikle børnenes kompetencer på lige det niveau de er på. De bedste skal blive endnu bedre, og de nyeste skal lære spillet og rammerne omkring det.

Så er du født mellem år 2004 og 2009 og godt kan lide at kaste med en bold? Så er håndboldskolen helt sikkert noget for dig!

Om du er ny spiller eller har spillet håndbold før er underordnet. Fredericia HK stiller med et erfarent og engageret trænerteam, der er klar til at give alle spillere en god oplevelse med håndboldskolen.

Selvom tilmeldingen først lige er åbnet, vælter det allerede ind med tilmeldte – så det er med at få sig meldt til, inden der er udsolgt!

Der var mange deltagere sidste år – og der er allerede rift om pladserne i år.
Foto: Andreas Dyhrberg Andreassen, Fredericia Avisen
Praktiske informationer

Håndboldskolen løber fra mandag til fredag i uge 32 (6-10. august). Løjerne starter kl. 9 og slutter kl. 14:30 i Fredericia Idrætscenter på Vestre Ringvej 100.

Udover den almindelige håndboldtræning i hallen vil der under håndboldskolen være spil på Fredericia Idrætscenters udendørs streetbaner.

Prisen for en uge fyldt med håndbold er 750 kr. Med i denne pris får du, udover god træning, et Adidas spillersæt, en drikkedunk og en bold der passer til din alder.

For en god ordens skyld, bør det nævnes at der er indhentet lovpligtig børneattest på alle trænere ansat på håndboldskolen i FHK.

Hvis du har nogen spørgsmål til håndboldskolen kan disse rettes til hbskole@fhk.dk.

Tilmelding til årets håndboldskole i Fredericia HK finder du lige her.