Onsdag formiddag blev projektet “7000 stemmer” afsluttet med en seance på Fredericia Rådhus, hvor en udstilling af børnetegninger blev indviet.

For nogen tid siden lancerede Fredericia Kommune tiltaget 7000 stemmer, hvor man fra kommunens side ville høre borgernes oplevelser i forbindelse med Corona. 

Alle børnene havde fået en badge på med 7000 stemmer. (Foto: Fredericia AVISEN)

Elektronisk har man kunne gå ind på 7000stemmer.dk for at skrive om ens oplevelser, og fysisk flere steder i byen har man kunnet møde politikere og kommunalansatte, som har hørt om borgernes oplevelser.

Onsdag var en børnehave til stede ved Borgerservice for at indvie udstillingen af børnetegningerne, der er lavet af forskellige børnehaver og skoler i Fredericia Kommune.

Ole Steen Hansen lagde ud med at tale. (Foto: Fredericia AVISEN)

“Vi har fået over 5000 stemmer til projektet, og det er vi stolte over. Vi har talt med børnehaver, vi har mødt folk på gaden og byrådet har været ude i marken. Jeg har mødtes med elevrådene og forældrebestyrelser. De tilbagemeldinger jeg har fået har været, at man har sparet på vikarbudgettet, og det er jo kun godt. Når vi alle vasker hænder bliver færre syge,” sagde formand for Børne- og Skoleudvalget, Ole Steen Hansen, og fortsatte:

“Lige inden jeg kom her var jeg faktisk ude på en skole for at uddele et legat til en lærer. Der sagde de, at der ikke har været nogle syge siden genåbningen,” forklarede han.

Børnene kiggede interesseret på tegningerne.

Efterfølgende blev udstillingen erklæret åben, da Ole Steen Hansen sammen med børnehavebørnene havde fundet saksen frem og klippede snoren.

Om 7000 stemmer:

De seneste tre måneder har Fredericia, ligesom resten af verden, været ramt af coronakrisen. Coronaen har skabt omvæltninger i vores måde at leve og være sammen med hinanden på. Vi har lært, at det er vigtigt at stå sammen, tage hånd om hinanden – og passe særligt godt på ældre og særligt udsatte. Det er et fælles ansvar, som vi alle har taget på os. Selvom hverdagen stadig ikke er helt, som vi kender den, så er det blevet tid til at kigge tilbage på de sidste tre måneder og tage de bedste erfaringer med os videre.

Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer