Indstillingerne landet over har været mange, og nu er de ni bedste burgere i Danmark udvalgt til finalen.

Først kom Hungry Dane til Fredericia med fuld motivation og skænkede byen sin helt egen signatur burger, der ikke serveres andre steder end nede på Urbania Street Food, og nu er de oppe imod otte af landets allerstærkeste, når der er Burger & Beer-festival i København sidst slut september.

I finalen stiller Hungry Dane op med burgeren de kalder “Triple Cheese Royal”, der sættes sammen som følgende. En karameliseret brioche bolle omkredser langtidstegt okse tykkam, der ande konfiteres i 2 timer og korttidsmarineres i Jack Daniels, tilsættes en ostesymfoni af tre særligt udvalgte oste og pyntes med hårdrøget bacon

Dommerne er meget imponeret over hvordan Hungry Dane arbejder med at stimulere alle smags- og oplevelses sanser for at opbygge et burger-univers der tryller hver gang. Ret unikt for Hungry Dane, så er det ligemedet hvor du besøger dem, så har hver udsalg altid deres helt even burger, hvorfor det altid er et besøg værd lige at kigge forbi.

Beslutningen om Hungry Dane skulle i finalen kom fra både “Den Skaldede Kok” og “Miss Madglad”, som har vær deres område og derfor også er konkurrenter om at vinde prisen som årets Burger Haj.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer