Lørdag var der kaldt til koncert på Bülows Kaserne, hvor ingen ringer end Lars Lilholt kiggede forbi. Foran omkring 1.500 tilskuere leverede han et show – og det giver Ulrich Nicolaisen fra EventC mod på meget mere.

Kulturelsker og Musiknørd på Fredericia AVISEN, Thomas Lægaard, elsker hver gang der opstår en ny mulighed for at skabe fede rammer til koncerter. En meget begejstret Kulturredaktør ringede derfor til Ulrich Nicolaisen, med et klart håb om en blåstempling til flere koncerter på Bülows Kaserne.

Hvordan gik koncerten?

“Den gik rigtig rigtig fint, Kasernen fungerer rigtig godt til det her setup. Der er rigtig god mulighed for at lave en hyggelig stemning, så der er ingen tvivl om, at der er mere på vej derind til”, lød det fra Ulrich Nicolaisen til stor begejstring.

“Det som stedet kan er, at man er sammen, det er hyggeligt. Nu spillede vi ret tidligt, men ser man fremadrettet og får en koncert der ligger på et normalt koncerttidspunkt, omkring 20 eller 21, så kan man lave rigtig flotte lys-settings op på kasernens bygninger”, forklarer han.

“Vi var lidt luren på om lyden var god, eller om den bouncede for meget deroppe, men da vi spillede ned mod de laveste af bygningerne, så er lyden faktisk rigtig fin. Vi var selvfølgelig lidt udfordrede på, at det var så koldt, men det må vi jo leve med. Det giver meget med de mange muligheder for at bygge et hyggeligt miljø op dernede”, lyder det fra Ulrich Nicolaisen.

“Nu var det første gang der var et arrangement af den her størrelse 6. juli. Det er klart, at det her var en dag hvor der sker rigtig meget i Fredericia. Det er en dag hvor der er rigtig mange andre tiltag. Så vi skal evaluere om det er godt eller skidt at ligge på 6. juli, men omvendt kan man sige, at det det passede rigtig godt med 170 året og jubilæet der var i år”, siger Ulrich.

Kulturredaktøren var efter en snak med Ulrich ikke i tvivl om, at Fredericia med den nye udnyttelse af Bülows Kaserne har fået et nyt spillested, hvor mange store navne med fordel kan kigge forbi.

https://fairbillet.dk/Store/Basket/BuyTicket?EventId=249&TicketCategoryId=845d