Fredericia Håndboldklub henter den 19-årig Rasmus Meyer Ejlersen i Skanderborg med omgående virkning på en 2,5 års kontrakt.

Den talentfulde stregspiller med 13 U18- landsholdskampe på CV’et, skal være en del af det attraktive udviklingsmiljø i Fredericia Håndboldklub. Rasmus Meyer Ejlersen trænede med første gang i går og spiller allerede med på torsdag, når klubbens 2.divionshold ude møder AGF.

“Rasmus er en dygtig udviklingsspiller med et stort potentiale, kort sagt en talentfuld stregspiller. Han har trænet med på Skanderborgs ligahold, gjort nogle gode indhop. Rasmus har en god fysik og størrelse, der gør ham meget spændende at arbejde med. Samtidig kan Rasmus helt sikkert lære en del af vores rutinerede stregspillere, Kasper Foder Nielsen, Jimmi Elmgaard og Søren Sell. Rasmus vælger også Fredericia, fordi han gerne vil være en del af vores trænings- og udviklingsmuligheder, hvor han kommer til at spille både 1- og 2. division,” siger bestyrelsesmedlem Thomas Larsen fra Fredericia Håndboldklub.

”Jeg glæder mig til at blive en del af en klub, som er virkelig tiltrækkende for mig som ung spiller. En klub, hvor jeg kan få spilletid både på 1. og 2. division. Spilletiden gør, at jeg ryger i den rigtige retning. Det er svært for en ung spiller at komme fra U18 og ind i en ligatrup og få en masse spilletid. Det er klart det nye miljø, jeg bliver en del af, som løfter de ønsker. Jeg har haft det godt i Skanderborg, men Fredericias tilbud kunne jeg ikke sige nej til. Jeg drømmer om at udvikle mig og komme i ligaen med Fredericia, vise hvad jeg kan og se, hvad jeg kan opnå med mit talent, og samtidig bide mig fast på førsteholdet, ” siger Rasmus Meyer Ejlersen.