Den tidligere ligaspiller og nuværende profil hos de suveræne norske mestre fra Elverum, Nikolaj Mehl, skifter til Fredericia Håndboldklub. Nikolaj Mehl har vundet tre norske mesterskaber, samt spillet hele 30 Champions League-kampe, hvor han har scoret 70 mål i den store turnering. Den 33-årige højre back skifter på en to-årig kontrakt til FHK med virkning fra sommeren 2018.

”Det er et scoop, at vi kan tiltrække en så dygtig højre back med et imponerende CV bag sig. I vores ambition om at rykke op, er Nikolajs spillestil og skudkraft en klar forstærkning til vores hold. Nikolaj Mehl er en rutineret spiller, der kan slå til, når kampene bliver tæt og jeg er sikker på, at han bliver en stor gevinst for FHK og vil bidrage til klubben og fællesskabet,” siger Bestyrelsesmedlem Thomas Larsen.

”Jeg synes, at Fredericia Håndboldklub er et utrolig spændende projekt, derfor vil jeg prøve kræfter med klubben, og så vil jeg heller ikke undlade at fortælle, at en af årsagerne til mit skifte, ligger i HK Ultras. Det er vigtigt for mig at spille et sted, hvor der er engagement. I Fredericia går folk op i, hvordan det går klubben,” siger Nikolaj Mehl og fortsætter:

”Fredericia HK er en storklub. Fredericia HK er en vigtig spiller i dansk håndbold, som fortjener at være i ligaen igen. Jeg vil hjælpe klubben de sidste skridt mod det fine selskab.”

Nikolaj Mehl flytter til sommer til Danmark med sine to børn og hustru.  I Danmark har Nikolaj Mehl tidligere spillet for HH90, Team Tvis Holstebro, Lemvig Håndbold og HC Fyn.