Fredericia Håndboldklub fortsætter oprustningen til den kommende sæson med endnu en ligaspiller. Denne gang er det den tidligere Fredericia HK’er og U-landsholdsspiller Kristian Stoklund Larsen, der skifter fra TM Tønder til Fredericia de kommende to sæsoner.

”Vi er stolte over, at Kristian Stoklund Larsen vælger Fredericia HK og vil være med til at spille klubben tilbage i Ligaen. Kristian havde en helt forrygende sæson sidste år i Håndboldligaen med hele 172 mål, at han nu vælger FHK, er klar blåstempling af vores projekt,” siger bestyrelsesmedlem Thomas Larsen og fortsætter:

”Kristian spiller både back og playmaker, hvorfor vi med tilgangen af Rune Schrøder og i denne sæson Frederik Krarup fra Århus Håndbold, får vi en ekstrem stærk bagkæde til næste sæson. Det er samtidig en fordel fuld af synergi, når Kristian Stoklund Larsen, Rune Schrøder og Jimmi Elmgaard alle har spillet sammen i Tønder og dermed hurtigt vil blive integreret på holdet.”

Vender hjem til barndomsklub

Kristian Stoklund Larsen er også meget tilfreds med skiftet til Fredericia

”Jeg har haft en god tid i TM Tønder, men jeg vil ikke lægge skjul på, at jeg gerne vil være med til at spille FHK tilbage til toppen af dansk håndbold. Jeg føler på en eller anden måde, at jeg skylder klubben det. Jeg var også med, da det gik ned ad bakke for klubben, og nu vil jeg være med til at løfte klubben,” siger Kristian Stoklund Larsen og fortsætter:

”Fredericia HK er min barndomsklub med en ambitiøs og realistisk strategi og målsætning, som jeg naturligvis er stolt over at kunne bidrage til. Jeg vil som playmaker gerne være med til at strukturere spillet, men samtidig være en skudtrussel fra distancen. Jeg glæder mig til at spille i arenaen, som har givet mig mange oplevelser tidligere. Til at blive en del af klubben og fællesskabet igen.”

Kristian Stoklund tiltræder på kontrakt i FHK den 1. juli 2018.