Forside Danmark Fredericia Håndboldklub forlænger med Jesper Houmark og Ole Damgaard

Fredericia Håndboldklub forlænger med Jesper Houmark og Ole Damgaard

DEL
Foto: Thomas Lægaard, Fredericia AVISEN

Fredericia Håndboldklub har forlænget aftalen med cheftræner Jesper Houmark og assistenttræner Ole Damgaard.

Både Jesper Houmark og Ole Damgaard havde kontraktudløb til sommer, men samarbejdet er blevet forlænget frem til sommeren 2020.

”Vi er utrolig glade for, at vi kan fortsætte det gode samarbejde med Jesper og Ole i endnu sæson. De har gjort et godt stykke arbejde med 11 sejre i 13 kampe og en delt førsteplads i den igangværende sæson. Vi følger planen om at komme i ligaen, og vi glæder os til at tage næste skridt med trænerteamet. Der er en god dynamik i truppen og trænerteamet i mellem, så det er helt naturligt at fortsætte den gode udvikling,” siger bestyrelsesmedlem i FHK, Thomas Larsen.

Hos trænerteamet er der også glæde at spore over forlængelsen af samarbejdet.

”Jeg er stolt over at få forlænget min kontrakt med FHK, og især over den tillid, som klubben viser mig. Det er en klub med store ambitioner, som det er sjovt at være en del af. FHK er ikke bare en klub med ambitioner, men også en unik klub at være i, forstået på den måde, at der er en kolossal opbakning uanset, hvor vi spiller henne. Jeg glæder mig til fortsat at have HK Ultras i ryggen, og mit mål er at være med til at realisere deres og klubbens ligadrømme,” siger cheftræner Jesper Houmark og bliver suppleret af assistenttræner Ole Damgaard:

”Jeg synes, at det er et rigtig godt samarbejde, som jeg har med Jesper, resten af trænerteamet og spillerne, så jeg er virkelig glad for at blive i klubben. Det er et spændende projekt, som vi arbejder med og det er projekt, som jeg er glad for fortsat at være en del af,” siger Ole Damgaard.

Jesper Houmark har været cheftræner i Fredericia Håndboldklub siden 2016, mens Ole Damgaard kom til som assistent i 2017.

DEL