Som følge af coronasituationen har Fredericia Gymnasium hjemsendt hele 2. årgang på gymnasiet. Det bekræfter vicerektor Peter Knudsen til AVISEN.

Rektor Poul Erik Madsen har ved 12-tiden samlet hele 2. årgang og informeret eleverne om, at de er hjemsendt som følge af, at der er smittede på 2. gang på Fredericia Gymnasium.

»Vi har otte smittede fra den samme klasse, og det stammer fra en episode i weekenden, hvor der også var andre klasser til stede. Der er kommet svar på flere af testene, hvor der har været positive svar,« siger vicerektor Peter Knudsen og fortsætter:

»Der har været valgfag på kryds og tværs af årgangen, og derfor har de haft haft berøringsflader med andre end deres klasse. Dem, der har været tæt med dem skal testes, og det bliver de i løbet af fire dage og så er der svar to dage efter. Vi får derfor svar på testene mandag eller tirsdag i næste uge.«

Den hjemsendte årgang kommer til at modtage virtuelundervisning. I alt er der ti klasser på 2. årgang, hvor der er omkring 28 elever i hver klasse.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer