Det er som bekendt ikke alle golfklubber i Danmark, som kan prale af, at have overskud i kassen. Men det kan Fredericia Golf Club, som kommer ud med et
overskud, der er noget større end det budgetterede. Det budgetterede var på 310.000 kroner for 2014, men beløbet endte på 670.000 kroner. Det skriver bestyrelsen i deres beretning for Fredericia Golf Club.

Fredericia Golf Club har ikke præsteret så godt rent sportsligt, da deres 1. divisions piger oplevede at frafald af spillere med lave handicaps og slutresultatet var, at de rykkede ned i 2. division. Herrerne, som sidste sæson rykkede op i 3. division, gjorde det godt. Holdet var endt i en meget stærk pulje, og spiller derfor i 4. division næste sæson.

– Vi kunne til gengæld glæde os over vores veteranhold, der først vandt deres pulje i regionsgolf. Dernæst spillede man om regionsmesterskabet (Jylland og Fyn), vandt dette og kvalificerede sig således til slutspillet om danmarksmesterskabet, som man vandt i flot stil, skriver bestyrelsen i deres beretning for Fredericia Golf Club til generalforsamling, som afholdes den 26. november 2014 kl. 19:00.

(Arkivfoto)