Fredericia Golf Club har en ambition om at være ”kraftcenter” for dansk paragolf. Som et led i det har de fredag indviet et nyt og handicapvenligt indendørs golfcenter, der er 240 kvadratmeter og indeholder to trackmand, fire golfsimulatorer, putting green, indendørs range og opholdsrum.

Der var stor tilfredshed med de nye faciliteter. (Foto: AVISEN)

Smilene var store blandt de omkring 40 fremmødte personer til indvielsen af det nye indendørs golfcenter. Pga. Covid-19 restriktioner var der begrænset deltagerantal på, og det var med mundbind på, at man kunne tage en sandwich og vand/øl før, at den officielle del af indvielsen begyndte med taler.

Først bød Martin Libak, der er Golf Manager i Fredericia Golf Club, velkommen, og efterfølgende gav han ordet til golfklubbens formand, Erik Ibsen, der blandt andet sagde:

»I golf spiller vi hele året rundt, og derfor giver det her forbedringer i begge ender af året og klart forberede forhold. Det har været et af vores store mål, som nu er blevet indfriet. Derudover er vi med hjælp fra Fredericia Kommune igang med et større drænarbejde, der gør, at der er mulighed for vintergolf. Det giver optimale træningsforhold i vinterperioden. Det er vores forventning, at det sociale sammenhold i klubben øges med, at man kan spille hele året rundt. Det sociale liv er vigtigt i klubben, og det hjælper det her indendørs center på,« sagde Erik Ipsen.

Torben Ploug (til venstre, red.), der er filialdirektør i Spar Nord Fredericia, var blandt de fremmødte. (Foto: AVISEN)

2. Viceborgmester, Ole Steen Hansen (S), var næste taler i rækken.

»I har fat i noget med de ældre medlemmer. Jeg ved, at I holder aftener med foredrag og andet, og det bliver endnu bedre nu, når man kan spille golf hele året rundt. Vi er i Fredericia Kommune optaget af, at man kan være ensom, så det er godt, at der nu er beskæftigelser, der er med til at gøre noget ved det,« sagde Ole Steen Hansen.

Der ses på, mens de nye faciliteter indvies. (Foto: AVISEN)

Fra Dansk Golf Union var direktør Morten Backhausen til stede, og han sagde:

»Det fantastiske ved golf, er at det kan spilles på tværs af alder, fysik og formåen. Derfor er det fedt, at når vi opfordrer golfklubberne til det, at nogle så bygger sådan noget her. Det er en hyldest til golfsporten,«  sagde direktøren inden, at formand for Paragolf Danmark, René Elley, sluttede af med at sige:

»Jeg mødte den unge mand (Martin Libak, red.) til Elitegolf 2018, og der sagde jeg, at vi skulle gøre noget ved para, og han er en mand af ord. Siden er det gået stærkt, og at få disse træningsfaciliteter er fantastisk.« 

Efterfølgende indviede Morten Backhausen (direktør for Dansk Golf Union og tidligere Europatour spiller), Mette Begge Lynggaard (tidligere Europamester i paragolf), René Elley (formand for Paragolf Danmark) og Jan Frej Pedersen (landstræner for Paragolf landsholdet og bosiddende i Strib) den nye tre tre hullers trackman simulator.

0 0 stemmer
Artikel Rating
Følg
Notikation om
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer