Fredericia Golf Club har søgt efter en ny forpagter til deres café, og det har de nu fundet. 

Erik Ipsen, formand for Fredericia Golf Club udtaler: 

– Det er en meget tilfreds bestyrelse, der ser frem til at Jane Poulsen genåbner Café Spoon i Fredericia Golf Club”.  Ved valget har vi lagt vægt på at finde en drivkraftig person med stort kendskab til det at drive en café i en forening som Fredericia Golf Club. Hvis nogen husker navnet Spoon er det fordi Jane og Johnny Poulsen i årene fra 2013 til og med 2017 drev Restaurant Spoon fra klubbens faciliteter.

Jane Poulsen Café Spoon udtaler:

– Da vi forlod Fredericia Golf Club i 2017 sagde vi ikke farvel, men på gensyn senere. Vi kender rigtig mange af klubbens medlemmer og vi glæder os rigtig meget til at genåbne Café Spoon. Siden vi forlod klubben er køkkenfaciliteterne forbedret væsentligt i form af stort nyt kølerum, nyere ovn, gaskomfur samt aircondition og derved bedre arbejdstemperatur i køkkenet.

Jane Poulsen overtager formelt faciliteterne d. 1. april 2022, første åbningsdag bliver til klubbens åbningsturnering søndag d. 3. april. Menukort og åbningstider vil blive offentliggjort på klubbens hjemmeside hurtigst muligt.