Trekantens Festuge kulminerer i dag til Kulturnatten, kreativiteten har stået på i over en uge, og flere steder er vi stødt på Fredericia Fotoklub. I dag dokumenterer de flere aktiviteter og etablerer selfiestation.

På hjørnet af Gothersgade og Jyllandsgade har Fredericia Fotoklub etableret sig i et par sorte pavilloner, her viser de blandt andet værker fra Tegn et fotoportræt.

“Tegningerne er både udstillet på biblioteket og så kan man komme at se de fine farvestrålende tegninger her som bøger”, siger Karin Laursen fra Fredericia Fotoklub.

Tegn dit fotoportræt
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

Bøgerne danner en fin ramme om de mange flotte tegninger, der blev produceret på Fredericia Bilbliotek.

Ligeledes har Fredericia Fotoklub en finger med i spillet i SE-MIG-SPOT.

Se mig
Foto: Thomas Lægaard – Fredericia AVISEN

“Her på standen har vi en fladskærm, hvor de mange selfies, som er taget i byens butikker kan ses”, siger Karin. Man har kunne gå rundt og finde disse selfie spots, som man så kunne bruge til selfie og uploade med forskellige hashtags.

Karin fortæller, at de her på standen i dag udfordrer folk til at tage en selfie uden nogle form for effekter eller filter. “Man skal stille sig i vores selfiestand og så tage et billede med sin egen mobil helt uden filter. Der er mange i dagens Danmark, som ikke kan lide at tage et billede af sig selv uden hjælpemidler, det bliver lidt spændende at se, hvor mange, der benytter det”, siger Karin.

Gå forbi Fotoklubben og se deres flotte arbejde, normalt holder de til i Kanalbyen og ønsker du at vide mere kan du finde dem her på Facebook.